Aktywne Wpisy
konik_polanowy +948
hacerking +95
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Moim zdaniem, wczoraj została przekroczona pewna granica. Jeżeli państwa zachodnie choć trochę martwią się o swoich obywateli, nie mogą już dłużej przyglądać się bezczynnie temu, co dzieje się na Ukrainie, bo sprawy tam zaczynają się wymykać spod czyjejkolwiek kontroli. Amen.
#przemyslenia #ukraina #wojna #samolot
Rosja zgodzi się na ewentualną rezolucję ONZ, która miałaby sankcjonować wprowadzenie sił pokojowych (niebieskich hełmów) na teren objęty konfliktem.
Ale wyłącznie w przypadku, gdy tymi siłami miałyby być wojska rosyjskie.
http://www.malaysiaairlines.com/my/en/site/mh17.html
widzisz tu Amerykanów?
@TakenByTheScourge:
Jeden napisał, że byli Amerykanie i 100 innych już wzięło to za pewne na tyle aby powielać.
@Gert: widać nauka historii w szkole dla Ciebie skończyła się na 1939 roku, w telegraficznym skrócie powiem, że później Hitler zaatakował Wielką Brytanię (naloty, zatapianie zaopatrzenia) a Brytyjczycy ginęli na wszystkich frontach wojny i stracili swoje kolonie.