Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +11
Polecacie jakiś film albo serial z wampirami? Nie musi być dobry, może być śmieszny albo absurdalny, co by się go fajnie oglądało.
Widziałem już Blade, Underworld i Van Helsing
#filmnawieczor #film #seriale #netflix
Widziałem już Blade, Underworld i Van Helsing
#filmnawieczor #film #seriale #netflix
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jechalim z różowym paskiem rowem wzdłuż ściany lasu.
Zatrzymała nas trójka dzieciaków. Mówi do mnie dziewczynka (ca. 13 lat). Pyta czy nie widzieliśmy jojka. Pytam co to jest jojek. Okazało się, że wada wymowy (typu HGW) motzno i chodziło o psa jorka. Smutłem, bo skumałem w jednej chwili, że dziecko dopiero co płakało (pjes musi uciekł) i jeszcze niechcący upokorzyłem istotę.
Mówię do dziewczynki, że jakby pies się nie znalazł, to w szafce mam czipsy i batony. Pytam gdzie ich szukać jakbymy znalazły pieska. Dziecko dyktuje mi numer telefonu, żeby dzwonić jakby bydle się znalazło. OK.
Ruszamy, cmokamy, gwizdymy, żeby pjes wyszedł z lasu. Zonk. Las się skończył, szansę na znalezienie jojka spadły do zera. A mój rużowy paseg muwi:
nie wiem czy #coolstory, ale #story, też #heheszki #bekazrozowychpaskow, na pewno zaś #nocnazmiana
-Profit?
-Numer do 13 latki : )
@Anytsuj01: oczywiście, ja mam dwubiegunowość: kisnę z żartu, ale smutek, bo przerażenie w oczach całej trójki…
@AjKenFlaj: sedno xD
ciekawe czy wtedy Twoja dupa będzie tak śmieszkować
@niewiemdlaczegoniemamnicka: Cześć, to ja. Przyjedź, to pokażę Ci jojka. :)
btw nawet jakby go znalazła to by jej nie uwierzyli , załóżmy że go znalazła idzie do rodziców , na pytanie i co znalazłaś pieska ona mówi szczęśliwa :
#!$%@?!! ZNALAJAZŁAM !
@levelus: A to jeszcze nie jest moja szczytowa forma. Miłego dnia.
@levelus: i niby to ja jestem dys...