Wpis z mikrobloga

@duraven: Be a sick cunt, brah! Jak ja bym zjadł tyle węgli to jeszcze w ten sam dzień bym wyglądał jak ludzik Michellin. Eh, niektórzy to mają dobrze.
  • Odpowiedz
@egocentryczka: nie wytrzymasz długo jedząc tak (pewnie nie więcej niż 3 miesiące) bo nie wygląda to za smacznie. Aaa protip jak robisz masę to ładuj tam sosy polecam bbq mają dużo kcal i jedzenie lepiej smakuje, a jak masz w pracy mikrofale to na kurczaka w domu mozesz dać masło kokosowe i w pracy jak odgrzejesz to będzie soczysty i o wiele lepszy w smaku
  • Odpowiedz
  • 1
@Aerials: tak trenuje standardowo silka :p

@michalek21: dzieki za rady poki co ok 2 miechy taki rygor i nie narzekam, szybko i wygodnie jest, po czasie pewnie rotacyjna zrobie

@vexeen: hehehe Ty pewnie jestes endo a ja mam kosmiczny metabolizm dlatego jem jak mutant :D come at me bro! :D to jest ok tylko 2700 kcal wiec w sumie pewnie wyglada na wiecej niz jest trz
  • Odpowiedz
@duraven: Dokładnie. Mezo do endo. Ja praktycznie ograniczam węgle tylko do posiłku przed treningowego. W dni nietreningowe też jem węgle raz (bo bez tego ciężko mi się jest w pracy skupić, a jako księgowy potrzebuję zachować skupienie jednak :D). I tak jest o niebo lepiej niż było, ale jeszcze długa droga przede mną.

Keep eatin, keep liftin, forever mirin, brah!
  • Odpowiedz