Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +383
Kto wczoraj otworzył maskę w aucie przez dziwne stuki z okolicy silnika? Ja
Kto odkrył, że na jego silniku zasnął jakiś kot? Ja
Kto patrzył jak kot #!$%@? od jednego auta prosto pod drugie? Ja
Kto jak debil próbował przekupić kota parówką aby wyszedł spod tamtego auta? Ja
Kto pojechał na zakupy i wracając odkrył, że kot zdążył się zaklinować pod drugim autem? Ja
Kto próbował wyciągnąć kota wciśniętego w zawieszenie przez
Kto odkrył, że na jego silniku zasnął jakiś kot? Ja
Kto patrzył jak kot #!$%@? od jednego auta prosto pod drugie? Ja
Kto jak debil próbował przekupić kota parówką aby wyszedł spod tamtego auta? Ja
Kto pojechał na zakupy i wracając odkrył, że kot zdążył się zaklinować pod drugim autem? Ja
Kto próbował wyciągnąć kota wciśniętego w zawieszenie przez
Amatorro +247
Rozwala mnie postać tej "merytorycznej" bambaryłki z Konfederacji. Ruch Narodowy przeprał jej głowę i jako jedna z niewielu otwarcie mówi o PolExicie.
Tymczasem jej rodzice prowadzą gospodarstwo na kilkaset sztuk bydła, co oznacza że z samych dotacji na tę gałąź działalności rolniczej dostali od wejścia do UE jakieś 15mln PLN. Wyobrażam sobie jak ją ojciec wydziedzicza jak z kolegami uda się jej do PolExitu doprowadzić i się skończy "zabawa w politykę". XDDD
Tymczasem jej rodzice prowadzą gospodarstwo na kilkaset sztuk bydła, co oznacza że z samych dotacji na tę gałąź działalności rolniczej dostali od wejścia do UE jakieś 15mln PLN. Wyobrażam sobie jak ją ojciec wydziedzicza jak z kolegami uda się jej do PolExitu doprowadzić i się skończy "zabawa w politykę". XDDD
1. Większość problemów w serialu jest z czapy. Bohaterowie zachowując się, jakby mieli wodogłowie. Robią sobie sami problemy, które potem bohaterstwo rozwiązują przez resztę odcinka. To jest może zabawne raz, ale potem przełącza się kanał, gdyż imersja umiera "Nikt się tak nie zachowuje".
2. Skyler zdetronizowała Lorie z TWD w kategorii "Wkurzająca postać kobieca".
3. Dużo fillerów i zapychaczy oraz ciągnących się w nieskończoność scen, które nic nie wnoszą.
4. Bardzo przeciętne dialogi. Reżyser za bardzo stara się "cliff hangerować" przez co postacie nic nie mówiąc, zachowują się, jakby czytały sobie w myślach. Efektem oczywiście są bardzo sztuczne sceny, które przynajmniej dla mnie zabijały klimat serialu.
5. Sezon 5. Całość powinna skończyć się na 4, co byłoby godnym zakończeniem. 5 to jedno wielkie przedłużanie, a rozwiązanie głównego wątku dzieje się za pośrednictwem wymyślonego naprędce przedmiotu fabularnego... (srsly?)
6. Główny problem - rak. Stawka: zero. Wszyscy wiedzą, że jak Walter umrze, to będzie koniec serialu, więc nie ma właściwie żadnej stawki.
7. Stosunkowo płaskie postacie. Poza zaledwie kilkoma bohatera większość postaci to tektury.
#breakingbad #seriale
@Ranven: weź usuń konto xD
@Ranven: masło maślane.
@Fox_Murder: Tja, wiem, masło maślane wyszło :/