Wpis z mikrobloga

#jkm #korwin #bijosie #oswiadczenie #boni #beksy

Wiecie co mnie najbardziej bawi w takich sytuacjach?

Zamiast Boni przyjąć plaskacza jak prawdziwy facet i nie beczeć to od razu jak jakiś przedszkolak leci poskarżyć się pani "PROSZE PANI BO MNIE BIJO".

Jeden gość nazwie drugiego kretynem i od razu "DO SĄDU CIE PODAM ZA POMÓWIENIA/OBRAŻANIE!!!!"

Niesamowicie żałosne to jest moim zdaniem. Ja rozumiem jakby mu faktycznie w--------ł, ale jebnął go z plaskacza a ten od razu w bek.

Wszyscy się tylko sądami straszą, j----e przedszkolaki.
Krs90 - #jkm #korwin #bijosie #oswiadczenie #boni #beksy 

Wiecie co mnie najbardziej...

źródło: comment_VXwyv7oEQAF4V3uhZUIeH4gsIlx2FulA.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krs90: Weź pod uwagę, że cała ta szopka związana z tą sytuacją jest zrobiona w jednym celu - pokazanie jaki to Korwin jest zły i niewychowany. A fakt, że przy okazji Boni się trochę zbłaźni przed kamerami, to już sprawa drugorzędna. Liczy się zrobienie złej prasy przeciwnikowi politycznemu. Według mnie taki był cały zamysł tego wystąpienia przed kamerami. Jak wyszło to zobaczymy, ale według mnie efekt może być zupełnie odwrotny.
  • Odpowiedz
@Krs90: Jest to jeden z tych ludzi, którzy nie potrafią spraw załatwiać między sobą. Muszą innych swoimi problemami obarczać.

Odbierz ludziom b--ń, wmawiaj, że bycie ciotą jest OK, przedstawiaj państwo jako rozwiązanie każdego problemu i masz społeczeństwo w którym każdy na każdego donosi i nikt nie potrafi spraw załatwiać między sobą.
  • Odpowiedz