Wpis z mikrobloga

Polecicie jakąś taryfę? Moja mama ma 15 lat numer w #tmobile ale to co oferują to bida z nędzą

zalezy jej na:

- darmowe nielimitowane rozmowy z głównymi sieciami komórkowymi

- najlepiej darmowe na stacjonarne w PL (lub tanie) bo dzwoni w sumie tylko na jeden numer

- oferta może być bez telefonu

- raczej pasuje jej najbardziej abonament niż karta

chyba najlepiej przenieść numer np. do #play i wtedy chyba jeszcze wziąć jaki telefon i ew. go sprzedać, nie?

#pytanie
  • 12
  • Odpowiedz
@kuba: Bez telefonu Formuła 4.0 w Play - 39.99 brutto po aktywacji e-faktury, umowa na 15 miesięcy, opłata aktywacyjna 49.99. Może jest coś lepszego już, ale to wydaje się być dość przyzwoitą ofertą.
  • Odpowiedz
@kuba: W T-mobile przecież możesz sobie sam dobrać co chcesz mieć w abonamencie, sam z takowego korzystam, akurat bez polączeń na stacjonarne, koszt to 50zł wraz z telefonem, jeśli się nie myle to na stronie T-mobile mozesz sobie sprawdzić co możesz dobrać do abonamentu i sprawdzić koszta.
  • Odpowiedz
@kuba: wybieraj tylko między NJU mobile i Red Bull Mobile. NIe mają limitów, sa tańsze niż Tmobile, Orange czy plus. Nawet w Play jest drożej.

Sam mam w Redbul mobile i jestem bardzo zadowolony.
  • Odpowiedz
@kuba: najtaniej wyjdzie minimax play, 29zł nolimit komorki+stac, gdy nie dzwonisz to mniej, do play zawsze darmo i co miesiąc promocja doładowan +80%. Tanszego nolimitu nie ma w pl
  • Odpowiedz