Wpis z mikrobloga

Bez oceniania poglądów

#neuropa - długie merytoryczne wpisy w języku polskim, bez błędów ortograficznych. Czyta się je z zaciekawieniem. Otagowane czasami wpisy rozprawiające się z medycznymi mitami.

#4konserwy - dizwne wpisy z literówkami i błendami ortograficznymi oraz dziwnymi #tagami w stylu #bekaztowarzyszy oraz zdjęcia butelek z piwem. Otagowane wpisy dotyczą polityki.

Mikroblogerze wybierz sam!
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kupuje_bulki_w_almie:

#neuropa -nołlajfy kochające wujka gogle który wyręcza ich w myśleniu przez co wydają się być mądrymi. Ich elita działa dla lewicowych i rządowych bojówek. Mają kije w tyłku.

#4konserwy - normalni, weseli ludzie którzy pamiętają co zrobiła Polsce komuna i widzi co robią styropianowcy. Lubią dobre p--o i pośmieszkować.

Mikroblogerze wybierz sam!
  • Odpowiedz
@martinpas80:

nołlajfy kochające wujka gogle który wyręcza ich w myśleniu przez co wydają się być mądrymi

Lepiej szukać odpowiedzi w google niż w niezależnych mediach.

PS. Ustosunkujesz się do dzisiejszego pokazu hipokryzji? link
  • Odpowiedz
@BongoBong: Więc tak, nie będę z Tobą dyskutował.

Koleś który codziennie "manipuluje" zapodał moją "manipulację" do powiązanych, to jest pieprzona hipokryzja. Ja wstawiłem jego i to była głupota.
  • Odpowiedz
@BongoBong: Widzisz? Chciałeś żebym wytłumaczył się z hipokryzji i spróbowałem to zrobić mimo późnej pory.No i co? Zaczyna się kużwa drążenie tematu i tak z każdym z pod tagu #neuropa...ile można. Coraz bardziej rozumiem Newskiego i jego listę.
  • Odpowiedz
@martinpas80: Pewnie drążenie tematu, tak jak i nauka, są lewackie. Nie jestem na liście Newskiego, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Odpoczywaj, jutro kolejny dzień walki na wykopie o lepszy świat i supremację niezależnych mediów, nawet kłamliwych. No i walki z manipulacją.
  • Odpowiedz