Wpis z mikrobloga

@SirBlake: Jeszcze raz pytam, bez ironii - co konkretnie jest śmiesznego w tych wypowiedziach? ABW oczywiście nie wpadnie do zwolenników KNP za posty na facebooku - ale już do właściciela antykomor.pl na chate wjechali, a ludzi, którzy poważnie grożą układowi służby zabijają albo zastraszają.
  • Odpowiedz
@ruski_agent: Właśnie to straszenie nalotami ABW jest śmieszne. Kim jest ten koleś żeby pisał takie posty? To jest jeszcze bardziej śmieszne niż komentarze o składaniu deklaracji, że nie chce się popełniać samobójstwa. Ja kiedyś dostałem chyba kilkadziesiąt takich wiadomości po skleceniu filmiku i wrzucenie go na youtube. Miałem z tego niezłą bekę na początku ale potem zczaiłem, że ludzie to piszą na poważnie. Wtedy beka przerodziła się w strach... o zdrowie
  • Odpowiedz
e tam, Polska nie odzyskała niepodległości od 1772 roku, a co się będziemy ograniczali ;p

@Threepwood: Po 1939 byliśmy pod okupacją, po wojnie ZSRR stworzył satelitę PRL i go kontrolował, mimo wojenek personalnych obsada stanowisk ograniczała się do "szlachty komunistycznej", która w wojnie Żydów z Chamami, po części musiała uciekać do opozycji i ta sama szlachta, która tylko dopuściła świeżą krew podczas okrągłego stołu (w sumie Kuroń, Michnik i Mazowiecki też
  • Odpowiedz