Aktywne Wpisy
Zarzutkkake +266
Ale jak to podwójnie zapłacić? Co wy rasiści? Nie wiecie, że plus size to zaleta? Mam chorą tarczyce. Jaki potrójny hepi meal? Kamery nie pokazuja prawdy. To jest problem tych ludzi, że sie tu nie zmieszczą! LUDZIE DAJCIE MI SPOKOJNJE ŻYĆ JA WCZORAJ WŁOSY FARBOWAŁAM I PAXNOKCIE A WY MI MÓWICIE ŻE JA GRUBA!
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
Kumpel19 +37
Przedmuchałem laptopa taką pompką ze sprzężonym powietrzem, czy jak to się tam nazywa, a po włączeniu nie działa mi wentylator w laptopie - co zrobić? Laptop cholernie się grzeje, nie da się grać w Borderlands 2, nie chcę żeby mi się coś w środku spaliło...Pomóżcie, co mam z tym zrobić?
@afc123: no to serwis. za 50 dyszek ci go wyczyszczą. Choć rozkręcenie laptopa to żadna filozofia, i jak masz śrubokręt i dwie rączki to dasz radę. Jak się mocno grzeje to nie ma co czekać, bo procesor, albo płyta pójdzie i będzie płacz.
- czy aby tu nie leży problem "nie działa mi wentylator", warto może go naprawić ( ͡° ʖ̯ ͡°) ,
- można kupić podkładkę chłodząca pod laptopa,
- sprawdź temperaturę odpowiednim oprogramowaniem (to że laptop jest gorący nie znaczy że coś się spali),
- także warto wymienić pastę na procesorze (o ile się przegrzewa)
A w jakim celu dmuchałeś sprężonym? Może rzeczywiście kurz zapchał wentylator i ten nie chce się kręcić. Spróbuj go rozkręcić i się do niego dostać. W większości laptopów po otworzeniu małej jego części masz dostęp do wentylatora z radiatorem i tyle powinno wystarczyć do manualnego wyczyszczenia (uważaj dalej ze sprężonym, bo możesz dopchać jeszcze bardziej).