Aktywne Wpisy
czteryrowery +220
tojapaweu +20
Czeka mnie dziś dość spora trasa do rodziny. Nie lubię takich podróży, więc trochę tym żyje od kilku dni. Trasa to około 120 km, a w poniedziałek powrót, więc łącznie niecałe 250 km.
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
śpię sobie spokojnie, jest jakiśtam sobie sen, aż tu nagle mi serce zaczyna nierówno bić i zaczęłam się przebudzać co chwilę i co chwila zasypiałam. patrzyłam w międzyczasie na zegarek i około 40 minut trwało okropne paraliżujące uczucie, jakbym w ogóle nie oddychała i jakby serce mi uderzyło przez cały ten czas może z 5 razy. potem mi się przyśniło, że zaczęłam kasłać, żeby serce zaczęło bić i jakoś przetransportowałam się do szpitala. dławiłam się powietrzem, kiedy serducho uderzało zbyt mocno lub robiło sobie przerwy, ale jakoś mi próbowali pomóc, położyli na łóżko i mieli już podłączać do czegoś, kiedy się całkiem obudziłam. byłabym z tego powodu szczęśliwa, jakby nie to, że dalej dławiłam się i nie mogłam oddychać, a pikawka szalała jeszcze przez jakieś 5 minut (ʘ_ʘ)
ze strachu zasnęłam dopiero godzinę później. przynajmniej jestem spokojna, że to, co się działo przez 40 minut, to był tylko sen, bo przecież nawet bym pięciu minut nie przeżyla.
to pewnie przez to, że śpię za blisko drzwi. boję się spać blisko drzwi.
#niecoolstory #sny #ld #swiadomysen #strachiprzerazenie #nigdywiecej
@Theia: a wiadomości w tv? Zawsze dużo jest o problemach w służbie zdrowia, dużo pokazują szpitali.
@Theia: no to nie wiem, możliwe, że Twoja podświdomość z nudów wyciągnęła jakąś zasżłość z przeszłości ( ͡° ͜ʖ ͡°)