Aktywne Wpisy
nadziej_c +4
Zamówiłem kebab
psycha +28
Jakieś dwa lata temu przeczytałem na mirko wpis o skręcie jądra, jakiś mirek opisywał. I od tego czasu mam to w głowie i jak np. układam się do spania, to zawsze zwracam uwagę, żeby nie wykonać jakichś dziwnych ruchów, żeby się nie przekręciło.
Przede mną stał samochód. Właściwie sznurek samochodów z małymi flagami na dachu. "O cholera, to procesja pogrzebowa! No nic, jestem ostatni, dam im trochę przestrzeni, niech pojadą i ja pojadę w swoją stronę". Przez minutę czy dwie wszystko szło dobrze, procesja przede mną skręciła w inną drogę. I wtedy zorientowałem się, że za mną jest samochód. Właściwie kolejny sznurek. Cholera, jak to możliwe, że wpadłem w środek procesji pogrzebowej? Przecież oni zwykle trzymają się blisko. Wcześniej byłem w środku procesji, teraz prowadzę! I, na swoje nieszczęście, mam na dachu flagę stanu, więc procesja za mną uznała, że prowadzę ich jak owieczki. Skręciłem w swoją okolicę. Oni też skręcili. Skręciłem w swoją ulicę - oni także. Wjechałem szybko do garażu i zamknąłem drzwi. Przez okno widzę jak samochody zatrzymują się przy moim krawężniku. Później zaczęli odjeżdżać szukając reszty procesji.
Siedzę i w milczeniu jem kanapkę. Jest cholernie dobra - pieczywo na zakwasie, indyk, awokado, ser cheddar, ostry sos i trochę nachosów żeby przyjemnie mi się chrupało - ale jestem pewien, że byłaby jeszcze lepsza gdybym nie rozpieprzył procesji pogrzebowej jadąc po nią.
#reddit #coolstory #heheszki #hasaczoweopowiesci (tak do subskrybowania/dodania na czarnolisto, zależnie od preferencji seksualnych oraz innych).
@JareQ @Klinik96 @Fazzy @Papeteria @nt22
@ReynevanDudek @Delejt
@HasamPoGalaktyce: Mieszkasz w USA?
Jeśli naprawdę masz ochotę na tłumaczenie to polecam:
http://www.reddit.com/r/AskReddit/comments/1crlmu/nudists_of_reddit_how_often_do_people_get/c9ksemk?context=3
Świetna historia warta przeczytania, a przy okazji wybijesz wszelkie orgie z głów wielu mirków( ͡° ͜ʖ ͡°).
Nie wiem jak z limitem znaków, ale jakoś byś sobie poradził:).