Aktywne Wpisy
bibi__ +287
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +657
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Ja: - Witam najlepszego kuriera na podlasiu, (tu imie i nazwisko swoje) telepatycznie poczułem, że spojrzał pan na telefon by zadzwonić poinformować mnie, że jedzie Pan z paczką do mnie.
Kurier: - Eeee, tak?
Ja: - I kiedy Pan będzie?
Kurier: - Za chwilę.
Ja: - Naprawdę? :O (zgasił mnie)
Kurier: - No powiedział Pan że najlepszy czy nie?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki
@DragDay7: najlepszy bo jedyny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo dwa razy miałem paczki, które bardzo chciałem się dowiedzieć o której będą, to odbijałem się od pani na infolinii, która uparcie twierdziła, że nie mogą dać numeru do kuriera. Nie ma obowiązku dzwonić wcześniej, jak przyjedzie to przyjedzie, ma czas do 20 i do widzenia. Dopiero jak do 20 go nie będzie to mogę mieć jakiekolwiek pretensje.
@DragDay7: najgorszy kurier jak dla mnie to UPS. Wyraźnie ich poproszono, by zadzwonili przed dostawą, na paczce było napisane itd. Kurier przyjechał, zostawił awizo. Było tam napisane, że mogą znowu dostarczyć, ew. w inne miejsce oraz że sam mogę sobie z centrali odebrać. Dzwonię na podany numer, pytam czy kurier może ponownie dzisiaj albo w najbliższych dniach, a ten, że nie ma mowy, że muszę do ich
że kurier nie ma obowiązku dzwonienia, a w systemie nie było telefonu.
@Kaethax: Centrala ma racje. Nie ma takiego obowiazku. Pisanie na pudełku/paczce też kuriera do niczego nie zobowiązuje. Zamawiajac kuriera to zamawiasz po prostu usługe dostarczenia paczki w dniu roboczym, a nie że sie mozesz umowic z kurierem na dowolna godzine. Bo to jest tylko ich dobra
Albo inne coolstory: Podałem w sklepie adres pracy,
@Kaethax: Do mnie nie dzwonia :) ale faktem jest że też od dawna nie mam powodów do narzekan na PP
@PerkoS: Może mial zły
raczej chodziło mi o to, że kurier jest jak hiszpańska inkwizycja i musisz na niego czekać, albo pszypał, a ten zamiast dzwonić godzinę przed, kiedy jest szansa, że wrócisz do domu, dzwoni 15 minut wcześniej.
Co so reszty się zgadzam.