Wpis z mikrobloga

Jest taki sklep rowerowy #asphaltbike w Warszawie, mają w nim duży asortyment, jest w czym wybierać, robią czasem promocje. Mogę śmiało wam go odradzić, sprzedają przedmioty których nie maja na stanie w bardzo atrakcyjnych cenach w trakcje promocji, nie dajcie się skusić, może was czekać przykra niespodzianka. 22 maja zakupiłem torbę której nie dostanę, informację taką zdobyłem od pracowników po dwóch tygodniach pisania emali w próżnię, telefonicznie zostałem skierowany do szefa,a od niego dowiedziałem się że maja dużo zwrotów z promocji, czekam na zwrot już dwa tygodnie. Na fanpage pojawiają się podobne informację. Jednym słowem brak słów. Bądźcie ostrożni mirki

#boldupy #rower #warszawa #asphaltbike #skleprowerowy #zakupy
  • 4
  • Odpowiedz
@focer: teraz dla mnie to największa ch#jownia, jakiś wałek chyba zrobili bank nie dał im kasy to od klientów "pożyczyli". w życiu tam nie zrobię zakupów, wszystkim znajomym odradzam. Dałem się naciągnąć na dobrą cenę produktu który mnie interesował od dłuższego czasu, a teraz czekam na kasę ponad miesiąc. Kasę odzyskam, choćbym nie wiem co.
  • Odpowiedz