Aktywne Wpisy
Milo900 +6
Co za janusze. Koles mial zamowienie glovo na 145 zl. I #!$%@? zamiast te 14-15 zl tipa (tylko 10% zamowienia), daje 150 i rzuca januszowo "reszty nie trzeba".
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kauabang +113
Pentium III-S 1.4 GHz
768 MB SDRAMu
Geforce FX 5900XT 128MB
Yamaha YMF724E-V
Fortron FSP350-60MDN
Chętnie odpowiem na wszystkie pytania dotyczące tej retro-maszynki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ThisIsMyDog: Czasem jak skoczy napięcie w gniazdu to tak xd
@BlackPoint: Znajomy przekazał mi swoje starocie komputerowe i właśnie znalazły się takie perełki, z których złożyłem zestaw do starszych gier
Sądze ze ten caly wyścig sprzetowy to tylko nagonka zeby producenci sprzedawali kompytery. Marketing jak w telefonii komórkowej
@ThisIsMyDog: Za wolne pamięci bym mógł zrobić tego moda ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Death070: Z najnowszym Firefoxem nawet da się przeglądać te strony, które nie
@majkel93: Chyba po ostatniej aktualizacji Firefox zaczął się częściej pytać o zgodę na włączenie danej wtyczki. I to bez żadnego grzebania w Ustawieniach.