Aktywne Wpisy
JulianGangol +95
Typek niezobowiazujaco dwa razy wy..mal #p0lka po czym odezwal sie do niej dopiero po 3 miesiacach zeby wbijala do niego na Wyspy Owcze a ta bez chwili zawahania od razu kupila za swoja flote bilet i przyleciala. Wiedziala jaki jest cel tej podrozy i po drodze kupila od razu kondony i wode. Typek nawet z chaty do kiosku po gumy nie musial sie ruszac wszystko na gotowe wjechalo. Te qurwa obrzydliwe polki
O czym musze pamietac, zakladajac swojej dziewczynie onlyfans, mystars itd?
Chcemy krecic filmy i sprzedawac.
Myslimy tez nad spotkaniami z facetami i trojkatami za hajs. Mam to juz z poprzednia dziewczyna na koncie.
Tak, nie mam z tym problemu ze upokarzam dziewczyne zarabiajac na niej w ten sposob (kasa idzie na nasze wspolne konto, wiec jestem troche jakby alfonsem ale ja sie zajmuje pisaniem ze spermiarzami wiec troche to jednak tez jest
Chcemy krecic filmy i sprzedawac.
Myslimy tez nad spotkaniami z facetami i trojkatami za hajs. Mam to juz z poprzednia dziewczyna na koncie.
Tak, nie mam z tym problemu ze upokarzam dziewczyne zarabiajac na niej w ten sposob (kasa idzie na nasze wspolne konto, wiec jestem troche jakby alfonsem ale ja sie zajmuje pisaniem ze spermiarzami wiec troche to jednak tez jest
#oswiadczenie #zagranico #policja #holandia #prostodocelu #afera #motoryzacja
A pokaż na google maps to rondo?