Wpis z mikrobloga

@SUQ-MADIQ: lepsze pytanie byłoby, czy miałeś inną koszulkę przez ostatnie trzy lata, że się nią tak podniecasz? Naprawdę w to wierzysz, że jest ona jakiejś szczególnej jakości? Przejrzyj na oczy.
  • Odpowiedz
@SUQ-MADIQ: bo mnie nie stać i mam ból d--y pewnie. Mam nadzieję, że twoje życie dzięki temu się teraz ustabilizowało.

WIDZIALAS DZIFKO KIEDYŚ ARMANIEGO KOSZULE? CO TY WIESZ O LUKSUSIE, POLACTWO BIEDACTWO, MNIE TERAZ STAC I MOGE SOBIE CHODZIC W W-------M LOGO NA KLACIE JAK KAZDY TURAS, TYLKO ONI MAJA PODRUBY A JA ORYGINAL CHODZE W NIM CODZIENNIE KLADE SIE SPAC WSTAJE I CALY DZIEN SKRZYDLA ARMANIEGO PRZY MNIE, STRZEGA
  • Odpowiedz
@owocliczi: Nie stać Cię na koszulkę za 100 złotych?

Powtarzam, pytałem jakie spodnie i buty do tego a nie czy koszulka się komuś podoba.

Wielce kreatorka mody (hejtu)

Nie kupuję szmat w h&m i tym podobnych bo NIE STAĆ MNIE na wyrzucanie ubrań po kilku praniach i kupowanie kolejnych.
  • Odpowiedz
@SUQ-MADIQ: @owocliczi: Nie chciałbym Wam psuć pieniężnej gównoburzy, ale ta kobieta z Bangladeszu, która rano szyje koszulkę croppa, po południu dzierga Armaniego. ;-) Generalnie, pomijając już racje stron, warto chociaż przemyśleć wypowiedzi @owocliczi - choćby dlatego, że daje Ci namiastkę tego jak postrzegają Cie inne samice (no chyba, że masz już żonę i trójkę dzieci i masz na to w------e). Ergo, więcej luzu w dupie, to tylko
  • Odpowiedz
@pan_jajko: W sumie dobry ból d--y bo dochodzimy do momentu

"Co ludzie powiedzo"

Mogę n-------ć argumentami do rana, tak się składa, że poznałem mnóstwo ludzi w europie, którzy płacili za mebel do kuchni 200k € a jeździli na codzień punto pierwszej generacji.
  • Odpowiedz
@SUQ-MADIQ: Ja tylko dopowiem, że zestawienie t-shirt EA + takie oksy nie ma nic wspólnego z modą męską. Równie dobrze mogłeś wrzucić skarpety i zapytać co to tego dobrać. Tak jak napisała @owocliczi jesteś po prostu chodzącą reklamą, a t-shirt EA nie ma nic wspólnego z jakością i stylem. Podobnie jak zegarki EA i parę innych tego typu gadżetów. Nie ma się co złościć, bo dziewczyna Ci akurat dobrze
  • Odpowiedz
@SUQ-MADIQ dokładnie tak jak piszą wyżej. jak widzę faceta w takiej koszulce to od razu kojarzy mi się z biedą umysłową i turasem, odruchowo szukam też kolczyka - plastikowego diamentu w uchu. i jeszcze te sportowe okulary, a potem płacz, że # tfwnogf... kobiety na takich patrzą co najwyżej z pobłażliwością. a wrzucanie fotki koszulki Armaniego na Mirko, żeby się pochwalić i głupio pytać jakie do tego spodnie i buty dobrać
  • Odpowiedz
@Xanadu: Do takiego zastawu polecam krótkie włosy postawione na żel, poprzecierane jasne jeansy i białe adidaski. I może jeszcze jakiś srebrny łańcuch na szyję
  • Odpowiedz
@owocliczi: o znam taki typ kobiet. wszystkim naokoło doradzają a same są grubą kupą gówna która myśli że się ubiera z klasą a w praktyce wygląda jak menel studiujący na asp. no ale to internet więc tu możesz mieć 20 plusów a nie zażenowanie znajomych na słowa "ubrałam kilkunastu mężczyzn" (w przedszkolu chyba pracujesz XD)

@SUQ-MADIQ: nie ma to jak pouczanie o klasie i ubiorze mężczyzn przez jakąś
  • Odpowiedz
@SUQ-MADIQ: Nie chcę Cię martwić, ale też miałem podobną koszulkę Armaniego i po kilku miesiącach wyglądałą jak szmata - tzn. zaczęły na wierzch wyłazić te dodatki, które powodują jej elastyczność. Nie warto marnować na to pieniędzy, ja już się z takich głupot wyleczyłem, Ty pewnie niedługo też :)
  • Odpowiedz