Aktywne Wpisy

andrzejdragan +463
Cześć,
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)

JaNieGejJaPapiesz +103
źródło: 1000005384
Pobierz

Kolega z pracy chciałby powrócić do programowania, zajmował się tym ponad 10 lat temu, coś tam dłubał lecz porzucił temat na rzecz innego zawodu
Są jakieś strony, portale gdzie mógłby się rozwinąć? Czy znaleźć jakieś proste zlecenia by się zaprezentować, czy coś z czasem dorobić po godzinach?
@szefczyk: Dziwne, bo my przyjmujemy na staże, early level tak samo. Z tego co wiem reszta big techów tak samo