Aktywne Wpisy
Pust3lnick +18
Cześć. Jako że od ponad 10 lat mam prawo jazdy B i zawsze chciałem spróbować swoich sił na motocyklu postanowiłem zakupić sobie 125 żeby spełnić wreszcie swoje małe marzenie. Jest tylko jeden problem - na żadnym motorze nigdy nie jeździłem, wiem tylko jak się tym jeździ w teorii z internetu, ale praktycznie nie mam ani minuty doświadczenia, a gdybym tą 125 zakupił, to miałbym ponad 40 km drogi powrotnej do pokonania nim
mleko23 +1123
Bardzo pilnie potrzebuje kogos kto zechce odegrac scene bycia mojej narzeczonej na imprezie rodzinnej 26 maja. Jedynie czego oczekuje to kultury, obsługi noża i widelca i komplementy ciotkom. Ok. 4 godziny to zajmie i konczymy nasz zwiazek. Wiek 25 do 40. Bardzo by bylo dobrze gdyby cos wiedziala o samolotach bo chcial bym ja przedstawic jako stewardessa ktorej nigdy nie ma w domu a pozniej zginie. Ktos mi
pomoze???
pomoze???
Ale cudo. (ʘ‿ʘ)
#rowerboners #rower #kolarstwo
Malowanie też ładne bo minimalistyczne.
ja też lubię ramy aero :) Cervelo S2/S3 <3
@Wilier: O tak! <3
Myślałem, że chodzi Ci właśnie o płaskie ramy. Znam wiele osób, którym się to nie podoba.
Geometria fakt, nie jest typowa. Tylny widelec wygląda jakby o nim zapomnieli i zaprojektowali później. Ale też jest krótszy i pewnie przeszło pierdyliard godzin testów aero i jest na plus.
Patrząc na ogół mnie się podoba. Kup mi, obiecuję, że nie będziesz musiał na niego patrzeć. (。
Zresztą logo to zły przykład bo marketing musi być aby Kowalski wiedział że to Merida wygrała.
@hqvkamil: Też dobre.
Ale najbardziej w <3 i tak Colnago i Bianchi.