Wpis z mikrobloga

@Traviu: no chyba kpisz, najbrzydszy rower za 30k jaki można sobie wyobrazić, to nie tylko moja opinia, może i technicznie zaawansowany ale tragicznie wygląda
  • Odpowiedz
@Wilier: Co w nim brzydkiego? Mnie bardzo podobają się spłaszczone ramy. FELT ma też bardzo płaskie i piękne rowery.

Malowanie też ładne bo minimalistyczne.
  • Odpowiedz
@Traviu: geometria tylko to jest brzydkie :) taka koza jakby, :D ten tylny widelec montowany w połowie rury podsiodłowej jest okropny, w BMC jeszcze to jakoś kulturalnie wygląda, tu niestety nie.

ja też lubię ramy aero :) Cervelo S2/S3 <3
  • Odpowiedz
Cervelo S2/S3 <3

@Wilier: O tak! <3

Myślałem, że chodzi Ci właśnie o płaskie ramy. Znam wiele osób, którym się to nie podoba.

Geometria fakt, nie jest typowa. Tylny widelec wygląda jakby o nim zapomnieli i zaprojektowali później. Ale też jest krótszy i pewnie przeszło pierdyliard godzin testów aero i jest na plus.

Patrząc na ogół mnie się podoba. Kup mi, obiecuję, że nie będziesz musiał na niego patrzeć. (
  • Odpowiedz
@Wilier: Tu już wygląd nie jest ważny. Przypuszczam że gdyby stwierdzili że przez naklejki zaoszczędzą kilka kolejnych gramów to logo by markerem namalowali.
  • Odpowiedz
@Traviu: chodziło mi o samą zasadę gdzie wygląd to sprawa trzeciorzędna względem osiągów.

Zresztą logo to zły przykład bo marketing musi być aby Kowalski wiedział że to Merida wygrała.
  • Odpowiedz