Wpis z mikrobloga

@NoMoRe: Zależy co wybierzesz, bo ta opcja, o której napisałeś, istnieje tylko w trybie SANDBOX i LAST STAND. Ja gram na SURVIVAL i tam nie ma takiej możliwości.

A survival miał zawsze spore ilości zombich ( ͡º ͜ʖ͡º) To mi się zawsze w zomboidzie podobało, że nigdy nie czułeś się bezpieczny bo horda mogła pewnego dnia zawitać pod Twój dom.
@MWittmann: Da radę grać z randomowymi ludźmi na serwerach? Jest tam jakiś komunikator głosowy? Jest fun, razem ludzie grają itp? Bo nie mam kumpla ani jednego żeby z nim grać w gry.

@NoMoRe:
@MWittmann: No listę już ogarnąłem, ale mnie praktyka interesuje jak to wygląda, bo nie wiem czy kupować. Gra solo mnie nie interesuje w ogóle.

Btw są takie listy (tak mi się wydaje), że pokazuje ile ludzi online.
@Qer: Przypominam, że to na razie jest w testach. Ale warto grać. Zrobiono fajne zabezpieczenie sprawdzające pliki gry po md5 hash przed dopuszczeniem gracza na serwer. To spokojnie chroni nas od cheaterów.
@Qer: Właśnie jestem na jednym serwerze, czas leci wolniej, jest pewien zestaw przedmiotów na start gry na serwerze i gramy, ale oprócz nas są też inni. jest także czat globalny gdzie mozna pogadac