Wpis z mikrobloga

Mirki, jak z trwogą to do was! ( )

Mam telefon HTC ONE X, był już 4 razy na gwarancji, aż w końcu został wymieniony na nowy. I niestety ten nowy także się psuje. I problem jest taki, że to do końca gwarancji jest miesiąc i jak go wyślę do polskiego serwisu i znowu go naprawią jak pozostałe 4 razy to skończę z telefonem który odkąd kupiłem dwa lata temu używałem przez jakiś rok i koniec końców i tak jest zepsuty.

Moje pytanie jest następujące, kilka razy na wykopie był motyw, że ludzie się kontaktowali z zagranicznym serwisem firmy i tam otrzymali lepszą pomoc. Macie może pomysł gdzie najlepiej zadzwonić do HTC z #gorzkiezale ?

tl;dr

#android #htc #serwis
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@morfis2: wcześniej wszystko, 3 razy była wymieniana płyta główna. Najlepsze, że po wymianie dostałem jakby nie tylko nowy telefon, ale jakby wyższy model. Pierwszy telefon był całkowicie do wyrzucenia do kosza, a serwis i tak odsyłał.

Teraz nie działa czujnik obrotu ekranu i zbliżeniowy (nie wyłącza ekranu przy rozpoczęciu rozmowy i przyłożeniu do ucha).
  • Odpowiedz
@adamtg: Witaj w klubie, mój 4 razy z serwisie, 3x płyte główną wymienili. Teraz mam s3, ale lipa na maxa jezeli chodzi o szybkość. HTC po odebraniu z serwisu 4ty raz lezy w szafie i chyba szlag go trafil, bo sie nie uruchamia...
  • Odpowiedz
@Arhus: Ja próbuję jeszcze raz przez infolinie z HTC, ale już na początku powiedziałem, że nie wyślę go do serwisu, mają wymyślić coś innego. Będą dzwonić jeszcze dziś bądź jutro, zobaczymy co wymyślą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz