Aktywne Wpisy

siepan +1
Mirki jaki radzicie mały niedrogi polski słodycz dołożyć do paczki (zamówienia) do #portugalia żeby posmakował Portugalczykowi?
Niemcy często dorzucają takie mikro/nano paczuszki żelków, zazwyczaj Haribo. Doradźcie coś
#slodycze #jedzzwykopem #ecommerce
Niemcy często dorzucają takie mikro/nano paczuszki żelków, zazwyczaj Haribo. Doradźcie coś
#slodycze #jedzzwykopem #ecommerce
źródło: jnkys7bl3xw51
Pobierz
G06DbT +32
Chyba kupię sobie namiot, śpiwór, jakieś tanie gary, i będę na weekendy znikał gdzieś na rowerze, bo co to za życie.

Mam telefon HTC ONE X, był już 4 razy na gwarancji, aż w końcu został wymieniony na nowy. I niestety ten nowy także się psuje. I problem jest taki, że to do końca gwarancji jest miesiąc i jak go wyślę do polskiego serwisu i znowu go naprawią jak pozostałe 4 razy to skończę z telefonem który odkąd kupiłem dwa lata temu używałem przez jakiś rok i koniec końców i tak jest zepsuty.
Moje pytanie jest następujące, kilka razy na wykopie był motyw, że ludzie się kontaktowali z zagranicznym serwisem firmy i tam otrzymali lepszą pomoc. Macie może pomysł gdzie najlepiej zadzwonić do HTC z #gorzkiezale ?
tl;dr
#android #htc #serwis
Teraz nie działa czujnik obrotu ekranu i zbliżeniowy (nie wyłącza ekranu przy rozpoczęciu rozmowy i przyłożeniu do ucha).