Wpis z mikrobloga

@maciekawski: a wydaje Ci się, że to się ot tak zmieni? KNP nie ma zamiaru zmieniać świń przy korycie tylko zmienić system i chyba do Ciebie nie dociera co znaczy zlikwidować koryto.
  • Odpowiedz
@franekfm: na KNP głosowałem tylko po to, żeby #!$%@?ć Korwina do Brukseli ( ͡° ͜ʖ ͡°) A w jego wielką prywatyzację wierzę coraz mniej, bo po przemyśleniu tego co by było, jakby strategiczne w naszym rejonie zakłady (np. Lotos, LP) zostały sprzedane, to z tego kraju nic by nie zostało. On zapomina, że na prawie całym świecie szaleje socjalizm, a on ma w korzeniach krew z
  • Odpowiedz
A poza tym knp samo jest współorganizatorem protestów w Krakowie.

@wszystko_pozajmowane: współ-organizatorem i to marszu z dużą ilością środowisk

A NIE

rozróby zrobionej z myślą, żeby zrobić dym z policją, żeby w mediach było głośno
  • Odpowiedz
@maciekawski: lewackie trolololo, już wolę Korwina bo przynajmniej biznes będzie hulać i ludzie będą mieć pracę.

A nie jakiś Ruch Narodowy, który pojęcia o ekonomii nie ma (bo np. #!$%@? o narodowości kapitału, nie kumają pojęcia patriotyzm ekonomiczny i mieszają pojęcia). Poza tym #!$%@? o zakazie kupna nieruchomości przez obcokrajowców, jakby to im w czymś przeszkodziło to raz, a dwa jaki biznes się tu otworzy tylko z prawem dzierżawy, ŻADEN.
  • Odpowiedz
  • 0
@maciekawski: a Ty od razu o sprzedawaniu własnej dupy, mózg wyprany bo nie rozumie kilku prawd życiowych, jeszcze aneksja Litwy w głowie, trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby nie rozumieć że przymusem ch..a się zdziała, a liderzy RN gówno wiedzą o zasadach, polityki też robić nie potrafią, ja jestem w KNP pół roku i co? 7%

więc @wszystko_pozajmowane skończ swoje #!$%@? o braku rezultatu bo brecham równo i z
  • Odpowiedz