Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +79
Parę osób rok temu naśmiewało się z mojego zakupu Fabii 1.0 MPI 60 KM. Czy wybór był nietrafiony? Cóż, brakuje np. 6-go biegu. Ale ogólnie jestem zadowolony. A szczególnie pod dystrybutorem. W ciągu 12.5 miesiąca przejechane 39 tys. km.
Ostatnio trasa stacja benzynowa okolice Koblencji - okolice polskiej granicy i jechałem specjalnie wolniej (o parę km/h wolniej niż zwykle), po jeździe torowej, a chciałem jeszcze na tym samym oleju dojechać do Polski,
Ostatnio trasa stacja benzynowa okolice Koblencji - okolice polskiej granicy i jechałem specjalnie wolniej (o parę km/h wolniej niż zwykle), po jeździe torowej, a chciałem jeszcze na tym samym oleju dojechać do Polski,
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie sądziłem, że kiedykolwiek zadam pytanie przez ten skrypt, ale mamy spięcie z żoną i nie wiem już kto ma do końca rację. Żeby nie robić długiego wpisu, będę skracał ile się da. Otóż, razem z żoną posiadamy rozdzielność majątkową i jesteśmy na etapie zakupu działki. Niestety nie mam tyle samo wolnych funduszy co żona (dopiero rozwijam firmę i zaczynam czerpać z niej zyski), dlatego finalnie umówiliśmy się na
Nie sądziłem, że kiedykolwiek zadam pytanie przez ten skrypt, ale mamy spięcie z żoną i nie wiem już kto ma do końca rację. Żeby nie robić długiego wpisu, będę skracał ile się da. Otóż, razem z żoną posiadamy rozdzielność majątkową i jesteśmy na etapie zakupu działki. Niestety nie mam tyle samo wolnych funduszy co żona (dopiero rozwijam firmę i zaczynam czerpać z niej zyski), dlatego finalnie umówiliśmy się na
Dzień wolny, więc mój niebieski pasek wymyślił "spacer" 20 km. Takim szybkim marszem, w planie było też bieganie, ale but mnie obtarł i mogłam tylko iść. Ostatnie 5 km to była dla mnie masakra. Ból kręgosłupa, ud i palce spuchnięte jak parówki. W niecałe 3 i pół godziny dotarłam do domu. Do tej pory ledwo się ruszam i coś czuję, że jak padnę to nic nie zdoła mnie obudzić :p a sen mam jak zając :P
Zjedzone:
* dwie kanapki + pomidor
* kilka moich pysznych ciastek bananowo-owsianych
* dwa ziemniaki i kotlet mielony z piersi kurczaka + surówka
* gałka lodów w nagrodę za mój dzisiejszy trud ^^
* kolacja przede mną, może jakieś owoce, albo mały omlet :)
Przy okazji opaliłam sobie mordkę i nogi :D
A i chciałam sobie zrobić prezent i zamówić na aliexpressie jakąś ładną sukienkę, w końcu zanim by doszła, to ja bym zdążyła zrzucić jeszcze kilka kg. Ale niestety chińska rozmiarówka mnie przeraziła. Według nich mam chyba rozmiar XXXXXXL :( i sobie nie kupię :(
Na zdjęciu tabelka z rozmiarówką jednej z sukienek. Czaicie to XXL i 60kg?
#dieta #odchudzanie
@krolka89: człowiek nie pies, nie powinien nagradzać się jedzeniem ;)
@krolka89: W stanach to pewnie XXS :P
Pierwsza dyszka? :) Gratulacje :D
@BojtaS: ja tam wolę zjeść coś na co mam ochotę niż potem w końcu rzucić się na czekoladę i pożreć całą tabliczkę. A jak sobie raz na jakiś czas na coś pozwolę to i szczęśliwsza jestem i nie ciągnie mnie do słodkiego
@Pantograf: jeszcze wcześnie, możesz wyjść
@krolka89: słaba wola?;p
I przy okazji - gratki! :3 i oby tak dalej, sama wiem, jakie to fajne uczucie.
No i też się pochwalę - razem z niebieskim paskiem przebiegliśmy wczoraj 11,5 km + odkąd zaczęłam się odchudzać jest mnie juz 5kg mniej.