Aktywne Wpisy
KorwinizacjaPrzelyku +144
Pamiętajcie że jak jesteście w dołku psychicznym to po prostu porozmawiajcie z dziewczyną albo żoną i poproście żeby was wspierała. Nie ma się czego wstydzić, na pewno wam nie odmówi. Wyjście z depresji jest naprawdę proste i każdy psychiatra wam powie, że najważniejsze jest wsparcie najbliższych.
#przegryw #depresja
#przegryw #depresja
ToJestNiepojete +77
26 lat to taki wiek, że na fb widzisz śluby znajomych, ich kolejne dzieci, postępy w karierze, wycieczek już trochę mniej, no i rozwodami raczej się nie chwalą, ale pewnie jakieś są. Tymczasem ja nawet nie próbowałem trzymać za rękę. Siedzę odizolowany i wegetuję zmarnowawszy w ten sposób ostatnie 13 lat. Nigdy nie miałem znajomych, nigdy nie wychodziłem wieczorem z domu, zero zabaw, wyjazdów, na mieście jadłem tylko z mamą lub tatą...
Gmoch siedzi i pierdzieli od rzeczy albo powtarza utarte slogany które zna każdy Janusz z ulicy. Ma spinę z Żewłakiem, który mimo że jest jakieś 1000 lat młodszy to dziadkowi nie przepuści xD Ogólnie ten były piłkarz kreuje się chyba na jakiegoś wieszcza narodu bo wypowiadał apele do trenerów i gadał o zmienianiu mentalności na brazylijską. Siedzi, wzdycha i burczy coś pod nosem :P W studio znajduje się także Jurek Engel który pokonał Amerykę na mistrzostwach w 2002r. Co prawda dostał też #!$%@? od Korei no ale oni mieli szybsze buty xD Jacek Kurowski udaje że prowadzi merytoryczną dyskusję, ale coś mu nie wychodzi. Po jego prawicy siedzi prezes tvp, nikt nie wie po co ale jest wiceprezesem i kto mu zabroni? xD
Ogólnie beka, najciekawszym momentem było gdy Jacek Gmoch stary śmieszek kazał się Kurowskiemu oglądać za siebie bo szekszbomby szły na ekranie xD
Ceremonii otwarcia nie oglądaliśmy bo Europa się nie może połączyć, chociaż ruskie mają xD Czekamy na łączenie z Darkiem Szpakowskim, który siedzi z tygodnikiem kibica na biurku żeby sypnąć ciekawostkami.
Polecam te mistrzostwa
#mundial #tvp
@gresiu12: Szkoda, że jak grał w reprezentacji to miał bardzo polską mentalność.
@gresiu12: zmieniając przy tym wszystkie możliwe nazwiska.
Po drodze między łączeniami z "Brazylią" cała masa reklam na poziomie żenady i cebuli lvl 9000
a teraz jak to się powinno robić (zresztą polecam analizy z tej serii, są nieziemskie, to jak Neville czyta boisko to jest jakaś magia):