Wpis z mikrobloga

Nowe Rainbow Six wygląda naprawdę spoko ale nie mogę patrzeć na to jak ci goście strzelają. Przeciwnicy biegają środkiem, a ci walą po ścianach. Ja wiem, że ma być dramaturgia i w ogóle ale wygląda to strasznie słabo. Jakby normalni ludzi grali to cała rozgrywka skończyłaby się w 30 sekund.

#e3 #gry #rainbowsix
Estilio - Nowe Rainbow Six wygląda naprawdę spoko ale nie mogę patrzeć na to jak ci g...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tukan29: no właśnie zastanawiam się jak wyglądała sprawa kontrolera. Na ekranie wyświetlają się przyciski z klawiatury sugerujące, że to właśnie na niej gość grał ale powolne i płynne ruchy kamery wskazują, że to był jednak pad. Chyba, że mieli jakąś specjalną myszkę dla ułomnych.
  • Odpowiedz
@Estilio: ale nie zakładał bym, że to jest jakakolwiek rozgrywka... wszystko co się dzieje w tym "gameplayu" to konkretnie wyreżyserowane scenki które specjalnie są okraszone pudłami i powolnymi ruchami kamery żebyś mógł się spokojnie przyjżeć temu pokazowi... a od tych ich rozmów to aż mnie mdli...
  • Odpowiedz
@zaxcer: no wiadomo, że w rzeczywistości to będzie pewnie bieganie z bandą debili pieprzących głupoty i mówiących, że nie umiesz grać, a oni spali z twoją matką. Jak w każdej grze multiplayer
  • Odpowiedz
  • 0
Przecież to był gameplay pokazowy który miał pokazać mechanizmy gry, grafikę, fizykę. Wszystko na nim było wyreżyserowane ;-)
  • Odpowiedz