Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +143
35 lat kapitalistycznej propagandy tak bardzo poryło mózgi pracowników, że chcą oni - z własnej woli - spędzać w pracy więcej czasu za to samo wynagrodzenie.
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
The Hacker - Shockwave (Gesaffelstein Remix)
Nie sprawdzam niestety, bo internet coś szwankuje i nie mogę YT słuchać.
No to dodaję również prawilny remix Gesaffelsteina.
masz wybaczone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym zapraszam do głosowania na #absurdumdurdum gdzie ja i @kickdagirlz walczymy o #wolnoscdlapierogownawykopie i wiele innych (。◕‿‿◕。)
Oni chyba na serio wierzą, że ten kto wygra to będzie miał jakieś udziały przy tworzeniu wykopu.
Te wszystkie postulaty i w ogóle, nawet strony internetowe zakładają xD Jeszcze nigdy nie widziałam takiej jedności i zapału tutaj. Za kilka dni im pewnie przejdzie.
Ale to nie znaczy, że nie można się pobawić z nimi :>