Aktywne Wpisy
Itslilianka +3
Lambert11 +15
Zmęczony jestem już moją żoną. Opisywałem tu swoją historię, jest na moim profilu. Szczerze nie mam już ochoty z nią cokolwiek ustalać. W ciągu tygodnia 2 potężne kłotnie I masa małych mega wkurzających rzeczy. Nie chcę dokładnie opisywać ale z grubsza:
- po ostatnim wyjsciu do koleżanek wróciła naj*bana (a dokładniej to ja po nią pojechałem z dzieckiem o 3 w nocy) zauważyła 1 talerz w zlewie i kubeczek synka. Zwyzywała mnie
- po ostatnim wyjsciu do koleżanek wróciła naj*bana (a dokładniej to ja po nią pojechałem z dzieckiem o 3 w nocy) zauważyła 1 talerz w zlewie i kubeczek synka. Zwyzywała mnie
W każdym razie, nie o to mi chodzi, aby w jego imieniu prosić o wpłaty. Mam propozycję dla @wykop / @m__b, aby zorganizowano oficjalne #ama z Mnichem. Kiedyś oglądałem wywiad z nim na YT, naprawdę pozytywny gość.
Ma 26 lat a już objechał sporą część globu. Zjeździł Europę we wszystkie strony, dojechał nawet do Afryki. Na każdą podróż i na każdy motocykl musiał sam zapracować, chwytając się różnych zajęć. Jeszcze, żeby jeździł wielkimi turystycznymi motocyklami - a on zjeździł to wszystko na pojemnościach 125-150. Co będę dużo pisał, polecam przejrzeć jego stronę, której link jest poniżej.
Moglibyście zaprosić na wykop kogoś ciekawego, młodego, podróżnika, motocyklistę, osobę, która na pewno ma wiele do powiedzenia i którą możnaby o coś zapytać. Nie jest to ktoś znany, nie jest to Cejrowski, ale na 100% jest to ciekawsza osoba do ama niż wasz ostatni hit ( (✌ ゚ ∀ ゚)☞ ) Tadeusz Ross.
Strona Mnicha: http://william350.w.interia.pl/
#motocykle #motoryzacja
@white_duck: Pan Ross sam zarejestrował się na Wykopie i sam zorganizował AMA. My o tym fakcie dowiedzieliśmy się od Wykopowiczów :-)