Wpis z mikrobloga

Dawno nie wchodziłem na stronę Mnicha, tak więc zajrzałem, żeby sprawdzić co nowego. Okazało się, że prawie miesiąc temu jakiś chędożony złodziej zawinął mu jego Rometa R150. Mnich już wziął nową maszynę na kredyt (Romet ADV150) i jednocześnie ma prośbę o wspomożenie go w spłacie kredytu.

W każdym razie, nie o to mi chodzi, aby w jego imieniu prosić o wpłaty. Mam propozycję dla @wykop / @m__b, aby zorganizowano oficjalne #ama z Mnichem. Kiedyś oglądałem wywiad z nim na YT, naprawdę pozytywny gość.

Ma 26 lat a już objechał sporą część globu. Zjeździł Europę we wszystkie strony, dojechał nawet do Afryki. Na każdą podróż i na każdy motocykl musiał sam zapracować, chwytając się różnych zajęć. Jeszcze, żeby jeździł wielkimi turystycznymi motocyklami - a on zjeździł to wszystko na pojemnościach 125-150. Co będę dużo pisał, polecam przejrzeć jego stronę, której link jest poniżej.

Moglibyście zaprosić na wykop kogoś ciekawego, młodego, podróżnika, motocyklistę, osobę, która na pewno ma wiele do powiedzenia i którą możnaby o coś zapytać. Nie jest to ktoś znany, nie jest to Cejrowski, ale na 100% jest to ciekawsza osoba do ama niż wasz ostatni hit ( ( ) ) Tadeusz Ross.

Strona Mnicha: http://william350.w.interia.pl/

#motocykle #motoryzacja
źródło: comment_uRlM7UEHY9ceGaE1qRanhLTYsTFpReGh.jpg
  • 9