Aktywne Wpisy

pussy_hunter +6
dobra, bo zrobiło się straszne zamieszanie. więc uporządkowałem trochę te arkusze i udostępniam jak zwykle w pdf.
Jak ktoś ogarnięty to będzie wiedział jak się w tym połapać.
powodzenia
Link do dysku google jak zwykle w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#matura #matura2026 #przeciekizmatury
Jak ktoś ogarnięty to będzie wiedział jak się w tym połapać.
powodzenia
Link do dysku google jak zwykle w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#matura #matura2026 #przeciekizmatury

Wrrronika +27
źródło: 1000083604
Pobierz

Jak radzicie sobie w pracy z osobami które nie chcą współpracować?
Mam w firmie kolegę z zespołu sieciowego z którym czasem muszę załatwić sprawy bez których nie ruszę ze swoją robotą. Proceduralnie wszystko odbywa się przez system ticketowy więc zawsze zgłaszam temat zgodnie z zasadami dokładnie opisując co jest potrzebne. Niestety kiedy sprawa trafia do tej konkretnej osoby zazwyczaj pozostaje bez odpowiedzi. Gdy próbuję się kontaktować bezpośrednio również brak reakcji. Telefonów nie odbiera.
Inny pracownik z tego samego zespołu zwykle szybko ogarnia takie tickety ale obecnie jest na urlopie a sprawa którą muszę załatwić jest wyjątkowo pilna.
Zastanawiam się co zrobić. Mam ochotę wysłać maila z kopią do jego przełożonego ale nie chcę od razu zaostrzać sytuacji bo wiem że będę musiał jeszcze z nim współpracować. Z drugiej strony trudno mówić o współpracy skoro on ignoruje swoje obowiązki. Pracuję tu dopiero od roku więc może dlatego mnie lekceważy ale słyszałem też podobne opinie od innych kolegów. Nie wiem dlaczego firma toleruje takie zachowanie.
Macie jakieś sugestie jak podejść do takiej sytuacji?
#pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
1. Opcja łagodna.
Wysyłasz maila z cc do jego szefa. I pytasz sie jak tam idzie sprawa. Wiesz ze jest zawalony robotą ale potrzebujesz znać terminy bo ścigają Ciebie.
Opcja 2
Mail z cc do szefa. I pytasz sie jak idzie sprawa, czy potrzeba dodac jakis informacji z Twojej strony.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@Winatuska
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Chyba, że faktycznie prawda. Wtedy niech Dyrektor oceni.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Ale dziekuje za rade :)
Ostatnio był nawet program w polskiej telewizji, gdzie z