Wpis z mikrobloga

#szukamgry #pytanie

Mirasy pomóżcie

1. Była to gra z okresu 2001-2003

2. Drużynowy FPS nastawiony na grę w sieci.

3. Były dwie drużyny - niebiescy (chyba policja/antyterroryści czy coś) i czerwoni (chyba bandyci, ale głowy nie dam)

4. Wydaje mi się, że postacie miały kominiarki, ale można było tez wybrać postać bez kominiarki (głowy nie daję)

5. W grze były samochody - buggy (bandit), jeep (hummer?) i CHYBA ciężarówka którymi można było dojechać na miejsce imby

6. Były takie tryby jak Capture The Flag, Deathmatch, Team DeathMatch, Domination, gdzie na środku mapy w strategicznym punkcie był wielki kogut (nie zwierzę, tylko taki alarm) który po dotknięciu przez członka danej drużyny zmieniał kolor na jego barwę

7. To CHYBA nie jest Team Fortness 1, chociaż to było pierwsze co przyszło mi do głowy. Zobaczyłem jednak jakiegoś gameplaya na YT i to raczej nie to (brak pojazdów, postacie wygladające ciut inaczej)

8. Miało się nóż i szło nim zajebiście rzucać, a on się w locie kręcił a na koniec wbijał w daną powierzchnię, szło go wyjąć i w ten sposób odzyskać

9. W CDA albo Clicku było demo tej gry, gdzie m.in. była mapa typu western - każda frakcja miała swoje miasteczko, po środku były ruiny jakiegoś fortu, tam kogut i wielka imba

Proszę o pomoc i bez wątpienia #gimbynieznajo
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zuchwaly_Pstronk: @Gargii10: To jest zajebista gierka też ją pamiętam wiem co chodzi ale nazwe mam na końcu języku też się biore za jej szukanie :) Z tego co pamiętam to nazwa banalna z 2 wyrazów się składała ale moge sie mylić :)
  • Odpowiedz
9. W CDA albo Clicku było demo tej gry, gdzie m.in. była mapa typu western - każda frakcja miała swoje miasteczko, po środku były ruiny jakiegoś fortu, tam kogut i

@Zuchwaly_Pstronk: Czy to nie było Mobile Forces? :D
  • Odpowiedz