Wpis z mikrobloga

@Pampek: Z #pilkarskiwynik mnie kojarzysz czy graliśmy gdzieś kiedyś razem? :D Bo szczerze to jakoś nie kojarzę, ale musisz mi wybaczyć, bo pamięć mam krótką. :)

Czy kopię - i tak i nie. :P Problemy z kontuzjami, i w rundzie wiosennej do tej pory zagrałem drugą połowę jednego meczu i cały drugi mecz.... po czym znowu musiałem pauzować.

Na jaki wyjazd się zbierasz, mecz na wyjeździe w sensie
  • Odpowiedz
@Dawidinho8: Z tagu, sam też umieszczałem tam swoje wypociny. No to nieciekawie, zbieraj się :) Tak, mecz wyjazdowy. Wygraliśmy 3:1, w tej rundzie idzie nam o wiele lepiej i idziemy na awans :)
  • Odpowiedz
@Pampek: Gratki. :) W jakiej lidze i jakim regionie grasz?

My za to dużo gorzej i tułamy się koło środka tabeli, ale tak właściwie nawet walczymy o utrzymanie. Ale co tu innego zrobić, jak przez całą rundę wiosenną wygraliśmy tylko JEDEN mecz. I to tylko ten w którym ja zagrałem, z bezpośrednim rywalem w tabeli... W dodatku potrafiliśmy dostać 3-0 z ostatnim miejscem. Tragedia. :/

Ale nie spadniemy, do "Bundesligi"
  • Odpowiedz
@Dawidinho8: liga okręgowa juniorów starszych w-m. nawet jak zrobimy awans do wojewódzkiej, to i tak mi sie rocznik juniora konczy i nie pogram ;/ w miescie mam okregowke, zalezy co bede robil, bo jestem po maturze
  • Odpowiedz
@Pampek: Jak masz okręgówkę to próbuj sił. :) Przynajmniej ja na Twoim miejscu tak bym zrobił. No chyba że będzie Ci to kolidowało z tym co tam dalej chcesz robić. To nigdy nie jest łatwy wybór. :P

Ale radości z tego że to Ty wywalczyłeś awans nikt Ci nie zabierze. A piłka seniorska >>>> piłka juniorska. :)
  • Odpowiedz