Wpis z mikrobloga

Chciałem co poniektórych uświadomić, że już po wyborach, zwracam się z uprzejmą prośbą, by już w końcu zaprzestali wrzucania byle pierdół z Korwinem, chyba już starczy tego brandzlowania się marnymi 2% ponad progiem. Teraz niech Krul zacznie z---------ć, a Wy zacznijcie wrzucać jego wyniki w pracy, a nie masę filmików, z których g---o wynika.

#stopjkm #jkm #4konserwy #czasspauzowac #neuropa #koniecspamu #dajciesenawstrzymanie
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iniekcja: Nie no, mi jak przeszkadzały wpisy i znaleziska sportowe, z olimpiad i meczy to po prostu blokowałem dany tag i po problemie. Nie wylewałem bólu d--y na mirko i nie zakopywałem znalezisk.
  • Odpowiedz
@choleryk: Musisz raczej pytać ludzi imiennie o to. Ja nie dodałem żadnego znaleziska o Korwinie w czasie tego największego spamu. Faktycznie kopałem ich w pewnym momencie dość sporo. Ale obecnie moja główna działalność związana z panem w muszce to odpowiadanie na jakieś konkretne pytania i szydera z członków grupy "n" i pokrewnych, którzy myślą, że nadal trwa kampania i próbują go jeszcze atakować na wszystkie sposoby żeby z poczucia jakiejś
  • Odpowiedz