Aktywne Wpisy
Sajden1337 +15
#vinted kupiłem ostatnio na vinted air podsy za mniej więcej połowę cenę nowych ( zapłaciłem 500 zł ) wystawione jako niby nietrafiony prezent ale oczywiście jako oryginalne itd. Przyszły i jak się szybko okazało są to fejki. Nr seryjne na pudełku zupełnie inne od tych co wykrywa iphone. dodatkowo na pudełku piszę made in USA a nie made in China ( co za dumny Chinczyk musiał to robic ), brak oznaczeń CE
Kilka słów sprostowania odnośnie nowego projektu o nazwie @Dollcel:
1. Chłopak jest uzależniony od masturbacji i robi to kilka - kilkanaście razy dziennie przy użyciu silikonowej lalki. Wymaga pomocy psychiatry, a nie klepania po pleckach. Równie dobrze mógłby rvchać swój samochód, a wy byście pisali słynny tekst debili "jak się kochają to chvj z nimi".
2. Masturbacja przy użyciu zabawek (flashlight, kubek z gąbką, kaloryfer, silikonowa lalka) nie ma nic wspólnego
1. Chłopak jest uzależniony od masturbacji i robi to kilka - kilkanaście razy dziennie przy użyciu silikonowej lalki. Wymaga pomocy psychiatry, a nie klepania po pleckach. Równie dobrze mógłby rvchać swój samochód, a wy byście pisali słynny tekst debili "jak się kochają to chvj z nimi".
2. Masturbacja przy użyciu zabawek (flashlight, kubek z gąbką, kaloryfer, silikonowa lalka) nie ma nic wspólnego
Współlokator zamówił jakieś #sushi z dostawą do domu, wyszło 69zł (hehe pa co napisał 69 bk borze jak smieszno), ale że nie mógł odebrać, to zostawił mi stówkę do zapłaty - no bo co, bankomaty zazwyczaj wypluwają 50tki tylko. Siedzę sobie prawilnie na mirko, dzwoni domofon, przychodzi ziomeczek z dostawy (pewnie stały numer xD) no i nie ma jak wydać.
W sumie trochę głupio rządzić nie swoją gotówką, ale trzeba coś wykombinować. Jako że ja to #platnoscikartaboners no to zero grosza w portfelu, poza miedziakami, żeby się wydawał grubszy ( ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) ). Ostatecznie pozbawiłem jegomościa wszystkich drobnych jakie posiadał, doliczył się 20 zł, całkiem spora garstka i cóż, 'reszty nie trzeba'. Wyszło mu 11 zł napiwku zatem.
Dawno nie widziałem tak ucieszonej mordy. Serio. Po prostu gość aż nie dowierzał, że tyle dostanie. Nie wiem czemu, ale poczułem się dobrze, jakbym co najmniej jakiemuś dziecku w afryce dał coś do żarcia xD Dycha napiwku to serio aż taki majątek? Trochę to smutne z drugiej strony, aż mi się go zrobiło szkoda :(
No to w sumie tyle chciałem powiedzieć, każdy kiedyś musi swój pierwszy #coolstory zapisać na mirko.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)