Aktywne Wpisy

Metodzik +91
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 DEATHLOOP oraz Ogu i Tajemniczy Las za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
DEATHLOOP Metacritic: Metascore: 88/100, Userscore: 6.8/10
🔥 DEATHLOOP oraz Ogu i Tajemniczy Las za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
DEATHLOOP Metacritic: Metascore: 88/100, Userscore: 6.8/10

morenka69 +10
Czy istnieje oficjalna praca w IT bez korpo schizy?
Jestem osobą w spektrum autyzmu. Mam 11 lat doświadczenia, ale już 9 razy zostałem zwolniony, bo "charakter nie pasuje", mimo że techniczny feedback zazwyczaj dostaję bardzo dobry. Chciałbym w końcu znaleźć firmę, które ceni sobie wyniki pracy, a nie "team spirit" lub inne pierdoły typu "culture" i "diversity". Lecz wątpię, że takie istnieją. A najgorsze jest to, że ja nie należę do żadnej
Jestem osobą w spektrum autyzmu. Mam 11 lat doświadczenia, ale już 9 razy zostałem zwolniony, bo "charakter nie pasuje", mimo że techniczny feedback zazwyczaj dostaję bardzo dobry. Chciałbym w końcu znaleźć firmę, które ceni sobie wyniki pracy, a nie "team spirit" lub inne pierdoły typu "culture" i "diversity". Lecz wątpię, że takie istnieją. A najgorsze jest to, że ja nie należę do żadnej

Jeśli wygra Nawrocki to jest przej...e. ale jak wygra Trzaskoski to są 2 wyjścia.
Jeśli będzie blokował i próbował się lansować na niezaleznego to będzie przeje...ne, ale jak sprawnie będzie działać z premierem to są 2 opcje.
Jak Donek okaże sie germańskim/władkowym agentem to będzie przeje...ne, ale jak się okaże patriotą to są 2 wyjścia.
Jak będzie odcinał kupony od tego co jest i nic nie zreformuje żeby "nie drażnić" obywateli, zacznie rozdawnictwo, to będzie przeje...e. Ale jak postawi na reformy to są 2 opcje.
Jak pozwoli by o wszystkim decydował klucz partyjny to będzie przeje...e. Ale jak by się dogadał z fachowcami to są 2 opcje.
Jak fachowcy będą tylko łasi na kasę bo rząd "daje" to będzie przeje...e. Ale jeśli faktycznie się wezmą do porządnej roboty to są 2 opcje.
Jak się okaże że polskie realia prawne na rozwój nie pozwalają to będzie przeje...e. Ale jak się okaże że się da to całe stado Januszy zacznie narzekać, że jak to tak można bez przekrętów, że trzeba pracować a nie pierdzieć w stołek i będą protestować i domagać się zasiłków to tak jakby wygrała lewica
xD
#heheszki #polityka