Aktywne Wpisy
finchharold +178
#psiarze #lidl
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?

kinkykylie +86
Kurde, nie wiem czy nie zabrzmię jak boomer, ale naprawdę jestem pod wrażeniem, że ludzie potrafią oglądać kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt (nie wiem dokładnie ile, nie śledzę tematu) filmików, jak dorośli ludzie o mentalności nastolatków nagrywają na siebie cały czas jakieś wrzuty, wyciągając przy tym największe prywaty. Kto się z kim naćpał, kto kogo zdradził, kto komu dał d--y, gdzie, kiedy, w jaki sposób itp. itd.
Sam oglądałem jakieś 10 lat temu Gonciarza, kiedy jeszcze
Sam oglądałem jakieś 10 lat temu Gonciarza, kiedy jeszcze

Tradycyjnie co wybory jakos tam wkrecam rodzicow, wiec tym razem zadzwonilem do ojca sie spytac, czy tez glosowal na gasnice oraz zeby spytal mame kogo poparla, bo sie wahala miedzy nim a hulajnoga.
Komentarz usunięty przez moderatora