Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy wszyscy się zgodzą, ale Trzaskowski był wczoraj beznadziejny. Nie wiem czy nie najgorszy (ruskiego trolla nie liczę). Spodziewałem się czegoś innego, bo w poprzedniej debacie, w której wziął udział, wypadł lepiej. Tutaj występ w nazwijmy to... "zaprzyjaźnionej" telewizji, na tapecie wielka afera wokół największego kontrkandydata i nie wykorzystał szansy.

Jak dla mnie on w drugiej turze wyłoży się jak Komorowski przed Dudą. Nie żebym się z tego jakoś specjalnie cieszył, bo i PO i PIS uważam za ścieki.

#debata #bekazpo #bekazlewactwa #takaprawda #tvpo #trzaskowski #wybory
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chokysrocky: REL. znerwicowany jakiś, zero luzu, źle wyglądał, źle odpowiadał ripostami. Chyba jednak w pierwszej turze pójdzie głosik na Biejat. Typiara jak na lewicę całkiem normalna i zajmuje się tematami sensownymi. w drugiej trzaskowski bo przecież nie ten Gorszy niż duda pajac xD
  • Odpowiedz
Ja tak zagłosuje na Trzaska właśnie ale tylko dlatego że jest to mniejsze zło

@Disscord93: A druga część społeczeństwa na Nawrockiego zagłosuje, z tego samego powodu. Ładnie was wytresowali ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@chokysrocky: Odnoście kondycji rafałka na debacie, niech mu po prostu dadzą się wyspać i odpocząć 1-2 dni, chłop jest przemęczony.
  • Odpowiedz