Aktywne Wpisy
larvaexotech +35
Widzę, że mirko już zalane hejtem na Ukraińców ze względu na to pobicie, co na głównej się świeci z 1000+ wykopań.
O co Wam chodzi? Przecież nikt nie mówi, że to dobrze, że mogą albo że nic się nie stało. Tu chodzi o coś innego, od wojny do Polski przyjechało 15 mln (!!!) uchodźców z Ukrainy (to trochę więcej niż potrafisz policzyć na palcach więc się nie fatyguj). I tak, w tych
O co Wam chodzi? Przecież nikt nie mówi, że to dobrze, że mogą albo że nic się nie stało. Tu chodzi o coś innego, od wojny do Polski przyjechało 15 mln (!!!) uchodźców z Ukrainy (to trochę więcej niż potrafisz policzyć na palcach więc się nie fatyguj). I tak, w tych
ile ważysz anonie ? ja 76kg przy 175cm coś takiego uguem #przegryw
Programuję, dużo działam w photoshopie i illustratorze i czasami montuje wideo.
#apple #macbookpro #cokupic #pytaniedoeksperta #applecontent
@oomaster: Retina jest ładna i efektowna ale użyteczna głównie do obróbki video na wyższym poziomie. WWW wyglądają np. średnio bo większość nie dostosowała jeszcze grafik (więc masz ładną czcionkę i pikselowe grafiki :D).
Jeśli chodzi o rozdzielczość to w zwykłych 13" ma 1280x800, 15" 1440x900 a 17" 1920x1200.
Nie mają.
mbp 13 konkurencję masz wyżej
konkurencją mbp 15 jest Dell Precision m3800
A to drugie to znalazłem w jakichś komentarzach na benchmark ;P
@Pustulka: Chyba Dell XPS 15
Photoshop w wersji CC jest dobrze dopasowany do retiny, interfejs nie ma żadnej pikselozy. Nie wiem jak starsze wersje.
@oomaster: tzn ja czasami ustawiam sobie o 2560 na ileś tam jak mi brakuje obszaru roboczego.
@oomaster: Kup Retine ale jak do PS to 15 cali.
@kiler129: z tymi grafikami nie przesadzaj bo w porównaniu do zwykłej 15 wszystko jest pikselozą. Po za tym w retinie można ustawiać wielkość obszaru roboczego jak na starych monitorach kineskopowych bez znacznej utraty jakości.