Aktywne Wpisy
Adolf_hit_her +415
#rozowepaski #niebieskiepaski w pytanie na śniadanie panie mówią, że w straży granicznej są traktowane tak samo jak mężczyźni.
Zapomniały chyba jak miały testy sprawnościowe to na ocenę 3 trzeba
1) Uginanie i prostowanie ramion w podporze leżąc przodem
mężczyźni: 25 kobiety: 14
2) Bieg koperta
Zapomniały chyba jak miały testy sprawnościowe to na ocenę 3 trzeba
1) Uginanie i prostowanie ramion w podporze leżąc przodem
mężczyźni: 25 kobiety: 14
2) Bieg koperta
źródło: Screenshot-2025-05-16-10-31-39-22-e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc
Pobierz
kluha666 +156
Część wykopków mi odradzała kupno tego laptopa, ale nie słuchałem ich i zrobiłem tak jak czułem. I co się okazało? To był strzał w dziesiątkę. Gram dużo częściej i dużo więcej. Do tego samo granie sprawia mi większą radość niż na Steam Decku. Laptop wyposażony w Ryzen 5 4600H i RTX2060. Wiem, że nie jest to wysoka półka, ale mi jak najbardziej odpowiada. Jestem strasznie szczęśliwy. Do tego objawy negatywne schizofrenii, tak
źródło: 1000009624
Pobierz

@Qullion: jak ją włączyć?
Mi wywaliło całkiem i nie widziałem żadnej sieci, jakoś się udało to zrobić.
@pieknylowca: jak widzisz sieci a się nie łączy to raczej padła. Tylko przed wysyłką zgraj wszystkie dane i może spróbuj windowsa przywrócić do fabryki, serwis i tak to pewnie zrobi żeby sprawdzić czy to nie soft.
@wypokowy_expert: no właśnie widzi wszystkie, nawet hotspoty ale z żadnym nie może się połączyć, z cztery dni temu ściągnąłem coś co ważyło 80gb więc może to być powodem
@pieknylowca: Zakładasz, że przegrzałeś kartę WiFi?
Nawet jak jest to możliwe, to nie jestem do tego przekonany.
Windows ma czasem swoje wariacje
@sirpingus: jak? Na co? Na który komputer? Nie każdy jest piwniczakiem informatykiem mającym 7 komputerów na każdy dzień tygodnia. Poza tym - ja nie jestem od znania się na komputerach, mam gwarancje to z niej skorzystam
@pieknylowca: wyłącz "ogranicz zużycie danych" w windows 10/11 bo na 99% to jest powodem