#sprzedam #zegarki Cześć Mirki, sprzedam zegarek który kupiłem, założyłem 2 razy i przerzuciłem się na smarwatcha xD 1300 do negocacji (w górę) ( ͡°͜ʖ͡°)
Technikalia (nie znam się): "Zegarek Fendt Classic Club Solar Limited Edition, wyprodukowany w limitowanej serii 500 sztuk. Napędzany solarnym mechanizmem Seiko AS01, posiada szafirowe szkło, stalową kopertę oraz elegancki brązowy skórzany pasek."
EDIT: Nie wiem czy ważne - seria limitowana a ten ma numer 253 z 500.
@PodlasianinNaEmigracji: jeśli naprawdę go kupiłeś, a nie dostałeś gratis do traktora, to trochę wdupiles. Jeśli dostaniesz za niego 500 PLN to możesz uznać to za sukces.
@PodlasianinNaEmigracji: to jeszcze nie takie pewne z tą sprzedażą ( ͡º͜ʖ͡º) Jak cię nie obrzydza wygląd, może go sobie po prostu zostaw. Nikt ci nie da za niego ułamka ceny, a jak dobrze czas pokazuje, to przecież w szufladzie jeść nie woła.
Cześć Mirki, sprzedam zegarek który kupiłem, założyłem 2 razy i przerzuciłem się na smarwatcha xD
1300 do negocacji (w górę) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Technikalia (nie znam się):
"Zegarek Fendt Classic Club Solar Limited Edition, wyprodukowany w limitowanej serii 500 sztuk. Napędzany solarnym mechanizmem Seiko AS01, posiada szafirowe szkło, stalową kopertę oraz elegancki brązowy skórzany pasek."
EDIT: Nie wiem czy ważne - seria limitowana a ten ma numer 253 z 500.
źródło: 20250423_125654
Pobierz@PodlasianinNaEmigracji: to jeszcze nie takie pewne z tą sprzedażą ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak cię nie obrzydza wygląd, może go sobie po prostu zostaw.
Nikt ci nie da za niego ułamka ceny, a jak dobrze czas pokazuje, to przecież w szufladzie jeść nie woła.