Aktywne Wpisy

Zgrywajac_twardziela +101
Nei rozumiem, jak ludzie mogą chcieć zostać rodzicami. Jest tyle minusów, które przewyższają plusy. Ludzie, którzy decydują się na dzieci, są trochę egoistami – tylko po co im to wszystko, skoro tracą wolność, spokój i czas? Kilka minusów posiadania dziecka:
Brak prywatności – dziecko jest z Tobą zawsze, wszędzie i potrzebuje Cię non stop, nie ma miejsca na Ciebie samego.
Ciągłe zmęczenie – bezsenne noce, stres, wieczny hałas. To nie brzmi jak spełnienie, tylko
Brak prywatności – dziecko jest z Tobą zawsze, wszędzie i potrzebuje Cię non stop, nie ma miejsca na Ciebie samego.
Ciągłe zmęczenie – bezsenne noce, stres, wieczny hałas. To nie brzmi jak spełnienie, tylko

Metylo +47
źródło: temp_file3007110461458781393
Pobierz

W Polin możecie krytykować postawę Polaków w okresie 2 wojny światowej. Nie możecie natomiast krytykować postawy żydów, nawet dobrze udokumentowanej. Z uwagi na holokaustową martyrologię oraz dlatego, że to mowa nienawiści.
#polityka #zydzi
źródło: Njk3LmpwYQsKUTpeXwxsHkkJbgQZVWJIHhF2T19BfF4THDwYFBIiDwAdOx0TEyBEG19jD0IRf1tdAClaRhMtCFMAdQhDQ3pbWgJ-XhERdgxaAXoMEUJ-Dl0Ke0MaBylIFg
PobierzMiędlar bredzi? Nowe, nie znałem.
Nie wiem kto to ten Międlar i g---o mnie obchodzi, czy bredzi.
Nie podoba mi się to, że żydowskie, anty-polskie bredzenie jest dozwolone, a Polskie, anty-żydowskie bredzenie jest ścigane i karane. Zarówno w Polsce jak i w Izraelu.