Aktywne Wpisy
Kagernak +60
Ciągle się pojawiają wpisy, które krytykują czerwono-czarną flagę UPA, naszywki, pomniki Bandery, ulice zmieniają nazwy na ich cześć, to pozwólcie, że się na ten temat wypowiem.
Ja się w pełni zgadzam, że może się to nie podobać, ja też nie skacze na ten ale trzeba pamiętać, że Ukraina ma zniekształcony obraz historii z II wojny światowej, rzezi wołyńskiej i innych tego typu spraw, ale nie tylko oni tkwią w podobnym przeświadczeniu. To
Ja się w pełni zgadzam, że może się to nie podobać, ja też nie skacze na ten ale trzeba pamiętać, że Ukraina ma zniekształcony obraz historii z II wojny światowej, rzezi wołyńskiej i innych tego typu spraw, ale nie tylko oni tkwią w podobnym przeświadczeniu. To
RUNDMC +4
Po raz kolejny amerykańska superprodukcja z milionami na efekty przegrywa z japończykiem w gumowym kostiumie niszczącym kartonowe miasta. Idę na film z Godzilla to chce oglądać Godzillę a nie jakiegoś amerykańskiego żołnierzyka. I jeszcze najbardziej #!$%@?ące momenty to te gdy potwory zaczynają walczyć a oni robią cięcie i się gdzieś przenoszą (u japońców też się to zdarzało no, ale nie aż tak). No #!$%@? mać. Amerykanie powinni mieć konstytucyjny zakaz robienia filmów o królu.
Jedyny plus to efekty. Film wypadł moim zdaniem pod tym względem lepiej niż Pacific Rim.
Moja ocena 6/10 (tylko dzięki efektom) Drugi raz pewnie tego nie obejrzę a jestem wielkim fanem Godzilli od dziecka.
Moja ocena jest podobna do oceny angry joe
#film #filmy #angryjoe #recenzja #gorzkiezale
@takasobie: Skoro formuła się wyczerpała to powinni pozwolić jej odejść choćby i na zawsze niż zostawiać sam szyld. Idąc na Godzillę chce obejrzeć godzillę a nie sundencowe kino moralnego niepokoju.
dlatego - tu uprzedzając - nie skończyły mi się argumenty, po prostu rezygnuję z dalszego "dyskutowania". pozdrawiam masz rację trzymaj się i miłego dnia.
Za mało Godzilli na ekranie, bohaterowie słabi, wojsko durne, plan zabicia potworów - dziecko w przedszkolu pewnie by lepszy opracowało. Dobrze, że nie zepsuli samego Godzilli i wygląda zacnie.
@takasobie: To nie ma być
Nawzajem. Uściski.