Aktywne Wpisy
30k-30k +5
Szukam nazwy dla firmy mojej dziewczyny ktora bedzie stylistka rzes. Daje 30zl. Moge dac hajs w escrow jako ze zielonka. Rozstrzygniecie za 2 dni. Najbardziej plusowany komentarz dostanie 10zl #firma #ciekawostki #konkurs
bedejutro +60
źródło: temp_file1778560842076748750
Pobierz

I te Fylypa " Zobaczymy" "no Zobaczymy" "nic nie wiadomo na pewno" to strasznie kojarzy mi się z tłumaczeniem mojego kuzynka który wiedział, że nie umiał nic i u----ł egzamin z matmy
"- A jak ci Mateusz poszedł egzamin pochwal się wszystkim ?
- No mame nie wiem, nie dali jeszcze ocen
-No ale to chyba już wiesz jak poszło?
- No nie wiem, zobaczymy, nic nie wiadomo na pewno, zobaczy się "
Z tym, że mój kuzynek chodzi podstawówki XD i tak tłumaczy jakiś tam egzamin który może poprawić a nie szukanie roboty w wieku 25 lat po kursie za parę tysięcy dolka XD
To dla mnie niepojęte mi pot leciał na dupie jak przez miesiąc szukałem roboty a ten od paru lat na bezrobociu i w------e j---a xD
#raportzpanstwasrodka
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-28 222751
Pobierz@Brutus66: rozwojowo wszystko się zgadza. Mumin niby ma prawie 60 lat, ale jest młody duchem i ogarnia gorzej niż typowy 25-latek.
Wrzucając schemat rozwojowy Mumina na potomka - trafiłeś w sedno.
Zero jakiejkolwiek sprawczości
No tate jutro mam rozmowę kwalifikacyjną, teraz mam przerwę sobie zrobiłem ale tak to przygotowuję się by jutro dobrze wypaść, powtarzam sobie co było na kursie itp. Musi być dobrze
No to fylyp jak zwykle, no zobaczymy wszystko w rękach Boga xD
on wrócił do nich XD to jest najśmieszniejsze, wrócił tylko po to by spać w muminowych nogach