Aktywne Wpisy

Shoujiki +198
Nie ma bardziej wnerwiającego youtubera niż ten pyzaty i wiecznie niezadowolony obżartus xD chłop co potrafi zachwycać się kebabem z psa albo pleśniejącą zapiekanką z serem z proszku, ale daj mu do zjedzenia coś co nie jest chemicznie podrasowane w 100% i kosztuje więcej niż 20 pln to zjedzie ci interes ¯\(ツ)/¯ a jego fani podobny poziom, śmianie się z gwiazdek michelin, bo naklejka muala lepsza :DD beka bo Wojek zjadł burgera
źródło: IMG_2209
Pobierz
pciem +80
Mój sąsiad daje lekcje p----------o puzonu od 9 do 18. Codziennie. Jestem na skraju załamania.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.

Obajtek w Orlenie, Ziobro w MS i jako prokurator generalny, trybunal konstytucyjny z Pawlowicz, Przylebska, baronem harkonnenem i Piotrowiczem, nieistniejaca dyplomacja, w------y dlug publiczny, szczujnia w tvp, r-------y wymiar sprawoedliwosci i UWAGA! legendarny zamordyzm maseczkowy! Odbieranie wolnosci!
Pomijam setki afer, tfu na tego cymbala
Pis r------l wszystkie instytucje panstwa! No ja j---e xD Jak wam sie spina to co gada ten czupaczups??!?!?!?
#polityka #kanalzero
2 rok tego rządu i k---a dalej nie rozumiecie że były dwa konkrety - odsunięcie od władzy pisu i ich rozliczenie. Jeden zrobiony, drugi w trakcie, przerwany przez Dudu.
a idą dalej, zwiększają finanse na zbrojenie, budują znaczenie Polski w UE, kontynuują prace projektu elektrowni atomowych