Wpis z mikrobloga

#kononowicz u BartuŚia znów wzmaga faza płakania nad Bogutkiem. Czyżby nie udało się znaleźć czasu na złożenie zawiadomienia? Ja rozumiem, że kontakt z punktem darmowej pomocy prawnej w Krakowie pod egidą kosno zakończył się fiaskiem z powodu jego nieistnienia (w przeciwieństwie do jego obrazu namalowanego w uzasadnieniu wniosku o dotację) ale to jeszcze nie powód żeby się poddawać. Musisz wstać, iść na komisariat, opisać jaka krzywda spotkała cię z ręki redaktora i wyłożyć wszystkie dowody świadczące o tym, że jego twierdzenia były pomówieniami.
Bo przecież masz takie dowody, prawda? #patostreamy
NicolasLatifi - #kononowicz u BartuŚia znów wzmaga faza płakania nad Bogutkiem. Czyżb...

źródło: bort

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@NicolasLatifi: Tak sobie to czytam (to co na screenie) i nie wiem co powiedzieć. No słów mi zabrakło. Za duże stężenie groteski w jednym. Przesada, jakbym ja tak gadał do kogoś w realu to już dawno bym miał wezwania do najbliższego zakładu psychiatrycznego.
  • Odpowiedz
@Adli: generalnie nie polecam czytać tego co jest w screenie wpisów o BartuŚiu, wrzucam je tylko dla uwiarygodnienia, że nie wymyślam sobie tego z czapy. Za opis sytuacji niech wystarczy treść mojego posta ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@NicolasLatifi: o, kolejny wpis z serii "jak sprawić, żeby dali mi deko dechnąć, ale nie pokazać, że pamper do zmiany" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zaraz pewnie wleci jakże zacny wpis na temat królowej fbg, i znowu imitacja ze stulejkq będzie musiała udawać, że go nic nie rusza. Ciężki to był weekend dla jego, do tej pory dojść do siebie nie może.
  • Odpowiedz
@NicolasLatifi: bartoszowi od tych gibonów już resztki neuronów zlasowało -to po pierwsze. A dwa,że on teraz zajęty nowym przyjacielem. Wczoraj pisał o świeżym uczuciu .Może pojechali w podróż przedślubną?
  • Odpowiedz