Wpis z mikrobloga

• 4
@Mr_3nKi_: To ponoć najlepszy szpital w mieście i najlepsi lekarze. Ale rekordowo tu się długo siedzi... np mój kolega z sali pozornie normalny tylko depresja siedzi już 14 tygodni... Zanim wypuszcza chcą mieć pewność że wyleczyli że wszystkiego
  • Odpowiedz
np mój kolega z sali pozornie normalny tylko depresja siedzi już 14 tygodni... Zanim wypuszcza chcą mieć pewność że wyleczyli że wszystkiego

@korny-korny2: To dobrze, że chcą pomóc i trzymają zamiast machnąć ręką... Huop by stamtąd nie wyszedł ehh

Zanim wypuszcza chcą mieć pewność że wyleczyli że
  • Odpowiedz
@korny-korny2: pamiętaj, każdy dzień to może być dzień zmian, blablabla. Może być, zagraj w totolotka na przykład, życzę ci jebnięcia kilku baniek, pamiętaj wtedy o mnie chuopie. Pozdrawiam serdecznie.
  • Odpowiedz
  • 2
@Mr_3nKi_: Fajnie współpracuje tutaj z tym personelem to są ludzie naprawdę z powołania, pierwszy raz jestem leczony w takiej atmosferze przyjaźni lekarze i piguły, wyrozumiali. Napadają jakaś nadzieja. Czuję, ze wyjdę stąd normalniejszy. Dziękuję koledze. A kolega z sali pojechał na weekend do domu bo mógł wziąć przepustkę ale pozdrowię od kolegi jak wróci. Dzięki
  • Odpowiedz