Aktywne Wpisy

KRZYSZTOF_DZONG_UN +190
#przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #youtube #polska
NIEZMIERNIE WKKU#RWIA mnie fakt, że tiktokerki/yutuberki/instagramowiczki z milionem subów wycierają sobie mordy fobią społeczną. Te ### pokazują LITERALNIE każdy moment swojego życia publicznej widowni, a będą pieprzyć coś o lęku xD nie no nie wyczymie... To samo z depresją. Kanały po milionów subów i codziennie vlog jakiś nagrany, a tymczasem osoby z prawdziwą depresją i fobią społeczną zdychają w swoich piwnicach od czasu do czasu pisząc jakiś
NIEZMIERNIE WKKU#RWIA mnie fakt, że tiktokerki/yutuberki/instagramowiczki z milionem subów wycierają sobie mordy fobią społeczną. Te ### pokazują LITERALNIE każdy moment swojego życia publicznej widowni, a będą pieprzyć coś o lęku xD nie no nie wyczymie... To samo z depresją. Kanały po milionów subów i codziennie vlog jakiś nagrany, a tymczasem osoby z prawdziwą depresją i fobią społeczną zdychają w swoich piwnicach od czasu do czasu pisząc jakiś

Heekate +49
Takie podsumowanie.
- Wykryty przez radar i zestrzelony o 13:45 EST 2/10/2022.
- Bezzałogowy obiekt "wielkości małego samochodu" lecący na wysokości około 14km.
- Obiekt przeleciał nad częścią Alaski, zmierzał w kierunku bieguna północnego.
- Opisany jako "cylindryczny i srebrno-szary" bez przymocowanego balonu i bez widocznych środków napędu czy unoszenia.
-Lucasa Tomlinsona z Fox News: „Wyższy urzędnik USA potwierdza, że „obiekt” zestrzelony nad północną Alaską w piątek, był w stanie przeniknąć przez
- Wykryty przez radar i zestrzelony o 13:45 EST 2/10/2022.
- Bezzałogowy obiekt "wielkości małego samochodu" lecący na wysokości około 14km.
- Obiekt przeleciał nad częścią Alaski, zmierzał w kierunku bieguna północnego.
- Opisany jako "cylindryczny i srebrno-szary" bez przymocowanego balonu i bez widocznych środków napędu czy unoszenia.
-Lucasa Tomlinsona z Fox News: „Wyższy urzędnik USA potwierdza, że „obiekt” zestrzelony nad północną Alaską w piątek, był w stanie przeniknąć przez

#poznan #anarchisci #lewactwo
@chilling: Ok skłoty mogą być spoko jeśli nie należą do nikogo dane pustostany. A te tutaj już należą bo zostały wylicytowane, a buraki zamieszkujące twierdzą, że się nie wyprowadzą, bo nie.
@stekelenburg2: widzisz, widocznie mało wiesz. Takie wnioski gunwo czasami dają, bo zbierze się grupka anarcholewaków i po prostu nie opuszczą pustostanu, a policja nie użyje siły bo to są #!$%@?.
http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/3372901,odzysk-sprzedany-protest-zamaskowani-anarchisci-i-dym-zdjecia-film,id,t.html
i bulwersuje mnie ta sprawa. Całość zaczęła się od tego jak przechodziłem obok od:zysku z dziewczyną i ona chciała byśmy tam zajrzeli bo odbywała się impreza z okazji rocznicy kilka dni temu. Typowy uczestnik tej imprezy to
@Donk_von_Fisher: za zajmowanie cudzej własności wieczna pogarda, ale co Cię obchodzi kto się czym zajmuje i co je? Omijaj takich ludzi, jak Ci
Pozostaje narzekać na policję, która w naszym kraju jest tak nieudolna, że nie potrafi nawet wykonać eksmisji.
W czym naziole pomogli 11 listopada?
@stekelenburg2: no przecież celowo odeszli od głównej trasy marszu, żeby porzucać czymśtam w skłot. Tacy odważni patrioci, wow :) Tak bardzo anty-lewaccy, buk, hodor, ojczyzna, wow.
W niczym nie pomogli, bo naziole bez anarchistów nie mają po co funkcjonować ;) Nie popieram przemocy, napisałem o tych naziolach dla prowokacji trochę. Policja powinna wykonywać eksmisje. Druga sprawa czy w kamienicach należących do miasta a nie sprzedanych prywatnym osobom powinni zamieszkiwać ludzie? Odpowiem - powinni, bezdomni, czemu nie. Ale nie ugrupowania lewackich alkoholików i narkomanów.