Wpis z mikrobloga

#gry Assassin's Creed Shadows pokazuje Francuskie progresywne podejście do religii, gdzie osoba czarnoskóra może wejść do japońskiej świątyni i ją zniszczyć dla lootu. Plus jeszcze wejść do grobowców i zbezcześcić zwłoki dla armora.
Symmachus - #gry Assassin's Creed Shadows pokazuje Francuskie progresywne podejście d...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DeltaFosBeta: Pamiętam jeszcze jak quaz w swojej recenzji wspominał o bólu tyłka niektórych w tej kwestii. Chyba zadał pytanie dlaczego strzelanie do hiszpańskich wieśniaków (lokalsów) w 4 było ok, ale do lokalsów w Afryce już nie xD
  • Odpowiedz
@Symmachus: ale to ty wklejasz filmiki gdzie jest nagrane jak typ wlasnymi rekoma wchodzi do swiatyni i wlasnymi palcami naciska przyciski zeby w niej niszczyc stoliki i placzesz ze to "francuskie podejscie do religii".
  • Odpowiedz
czego się spodziewać po kimś kto musi zobaczyć film dużego YouTubera aby mieć swoje zdanie

@Symmachus: ładna projekcja, kiedy to właśnie Ty podsuwasz filmik od youtubera, który właśnie mówi Ci co myśleć o tej sytuacji xD
  • Odpowiedz
  • 0
@DeltaFosBeta @harrame lol ale on nie mówi o tym co mówię dalej w dyskusji, chyba czuły punkt xD
@Kiedys_Mialem_Fejm lol nie ma znaczenia kolor yasuke już dawno xD ale to tak jest jak się dyskutuje z kimś nie w temacie z akademii chłopskiego rozumu który szuka zaczepki i nie ma nic do powiedzenia xD jeszcze raz podkreślam że ty i koledzy nie jesteście totalnie w temacie. AC ma już
  • Odpowiedz
@Symmachus: luźno. Ja tą częśc sobie odpuszczę, nie podoba mi się po tym co widziałem z gameplayu. Zmęczony jestem w kółko tymi samymi grami od ubi, już pomijając kontrowersje (bo tu masz rację, sporo ich), ale ubi sobie grabi nie od dziś u graczy
  • Odpowiedz