Aktywne Wpisy

meemphis11 +41
źródło: Screenshot_20250507-010058~2
Pobierz
Atreyu +8
Co robicie ze zużytym olejem silnikowym?
Przyznam że wymieniam sobie i znajomym, raczej większe silniki więc po każdej takiej operacji zostaje mi jakieś 6 litrów czystej, czarnej esencji motoryzacji.
Do tej pory wylewałem do domowej kanalizacji, o boże jaki byłem głupi xD
Wyczytałem
Przyznam że wymieniam sobie i znajomym, raczej większe silniki więc po każdej takiej operacji zostaje mi jakieś 6 litrów czystej, czarnej esencji motoryzacji.
Do tej pory wylewałem do domowej kanalizacji, o boże jaki byłem głupi xD
Wyczytałem
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-07 051702
Pobierz

Nie da się też ukryć, że Brand w tym sezonie zbyt wiele w barwach Projektu nie pograł. Arcyciekawy jestem dwóch rzeczy:
1) jak niemiecki przyjmujący radziłby sobie u boku Wilfredo Leona w LUK-u gdyby pozostał po poprzednim bardzo udanym sezonie
2) jak Brand poradzi sobie ponownie jako główny przyjmujący, tym razem w Treflu Gdańsk, gdzie będzie grał w najbliższym sezonie 25/26
U boku Branda potwierdzeni Orczyk i Sobański. Nie wiem, czy ktoś jeszcze na przyjęciu. Mówi się też o powrocie do gry Piotra Nowakowskiego właśnie w Treflu. Moim skromnym zdaniem Trefl będzie stać na lepszy wynik niż w tym sezonie. Oczywiście sporo będzie zależało od dyspozycji Nasewicza, chyba aktualnie największego polskiego talentu na pozycji atakującego.
#siatkowka
źródło: Screenshot_1
Pobierz