@Tanczacy_paralityk: przypadek stary jak świat. Przychodzi do turnieju to jest napięcie bo drugiej szansy może nie być itd i tak to się dzieje. Ja sam przed turniejami softa - rzucam 150(3 środki), po 100 pare na kolejkę, kończę 100+ czasem. Przychodzi turniej i jakbym dopiero zaczął rzucać. Z czasem powinno być lepiej
@KrzysztofRathaichik no kurde, w domu 174 mój rekord. Przyszedł turniej, mój pierwszy ligowy, 1 z 8 spotkań. 5 miejsce na 8. Niby nie jest źle jak na swiezaka, bo wygrałem 3-0 , w półfinale 3-1. W meczu o wyjście na 3-4 miejsce 3:0 i w meczu o 5 3-2. Ale w sumie jak na 1 raz idealnie myślę
@Tanczacy_paralityk: to dobrze. Najważniejsze będzie to jak sobie poradzisz na następnych turniejach. Nie daj się swojej głowie bo to jest twój najgorszy rywal obecnie
@Tanczacy_paralityk ja już po, k---a nie spodziewałem się że będę tak się denerwował, ręce drzaly, udało mi się jeden mecz wygrać, 4 w dupe chociaż w 2 było blisko ale jak się w jednej partii marnuje 27 podejść na double i nie umie liczyć to nie ma co się spodziewać cudów :)
#dart