Wpis z mikrobloga

#famemma
Niby krążą te plotki że fame ma problemy z płaceniem nawet Grzyburski to ostatnio potwierdził na programie ale wystarczyła jedna groźba że nie zawalczy w turnieju jak nie dostanie 15k do niedzieli i odrazu kasa się znalazła, no bo skoro walczył to mu oddali nie? D--y z ryja by nie zrobił cnie?

Wziąłem udział w czymś, za co do dzisiaj nie zostałem rozliczony, mimo próśb, kilkukrotnych braków odebrania nieodbieranych telefonów, przez kogoś pytania, kiedy się rozliczy ta osoba. Jest to jedna z osób spółki Fame i bardzo bym prosił, żeby albo przyszykować mi aneks do umowy, że zostanę rozliczony po walce z tych pieniędzy lub nie dojdzie do walki do momentu, kiedy ja nie dostanę pieniędzy za to że promowałem.

"Bo mi się po prostu nie chce bawić tej konflikty i ten, ten, ten temu komu, kto. To nie o mnie. Żeby nie było później, że nie ostrzegałem i później, jeżeli ta osoba się nie rozliczy do niedzieli to, powiem, kto to jest i powiem, jaka jest sytuacja. Do tej pory czekam na pieniądze i zamykam temat."
al0sh - #famemma 
Niby krążą te plotki że fame ma problemy z płaceniem nawet Grzyburs...

źródło: temp_file2701177223380556801

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach