Aktywne Wpisy

LukaszN +440
Mazurek odpytuje polityków: hue hue, no jako minister zdrowia powinna pani wiedzieć ile mamy obszarów depresji w Polsce
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm

ATAT-2 +42
Mamy w teamie stosunkową nową osobę i niektórzy mają wątpliwości co do jego produktywności (praca zdalna). Do tego człowiek zagadka - wyłączona kamerka na każdym spotkaniu odkąd dołączył więc większość nie wie jak wygląda (polityka firmy wymaga włączonej na tych teamowych - nie o tym tu dyskusja zanim się striggerujecie), z całych sił unika dyskusji, jak już wywołany 'do tablicy' to mówi szybko co musi byle odbębnić i znowu się 'mutować', często

Byłem w urzędzie pracy dzisiaj, i w oczekiwaniu na moja mamę czytam se gazetki. I tak patrze przykładowe cv (obrazek poniżej ) i teraz moje pytanie ?
1. Czy to jest zmierzch wykopowych programistów z 15k na rękę ? ( dobra przykład z cv to bardziej webdev bodajże , no to niech będzie te 7k na rękę ) że musza szukać po urzędach ; D ?
2. Czy może tak dołują wszystkich tam którzy tam przychodzą, pokazując że są niczym i nic nie umieją, bo nie wierze że człowiek z takim zdolnościami, nie znajdzie pracy sam a taki typowemu Januszowi nie wiele to pomoże
#praca #cv #heheszki
źródło: comment_rK0K4ySeMWr6bLvIBXbdGFqcLwvnWA6a.jpg
Pobierz