Wpis z mikrobloga

Zainspirowany Oskarkiem postanowiłem założyć na wykopie konto i samemu dzielić się typami. Kilka miesięcy temu postawiłem sporą kwotę na awans Chelsea, oczywiście wygrałem, ale chciałem się opamiętać i skończyć z bukmacherką. Pociąg do hazardu pozostał, na bahu zostało mi ostatnie 5zł, więc postanowiłem nimi grać i nie przelewać ani złotówki więcej :P Gram miesiąc, pomnożyłem początkowy kapitał ponad sześciokrotnie, na tą chwilę stan konta wynosi 32,24zł

Optymistycznie zakładam, że mój kapitał będzie na dłuższą metę rósł ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na ten moment wtopiłem tylko dwa razy, raz otrzymałem zwrot stawki za zakład dwudrożny.

#kropekobstawia #bukmacherka #mecz #januszebukmacherki
kropek108 - Zainspirowany Oskarkiem postanowiłem założyć na wykopie konto i samemu dz...

źródło: comment_9t987cvTWngEl01A8udfCsd0bcpLQQDY.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JokerBonifacy: To chyba tylko w Polsce grają #januszebukmacherki dla pieniędzy, na zachodzie gra się dla zabawy-tak samo jak w pokerze. Kilka lat temu zdarzało mi się obstawiać pięciocyfrowe kwoty, teraz tak jak już pisałem chcę po prostu zabawić się z zerowym ryzykiem, to wszystko. Jak ci to przeszkadza to dodaj mnie i moje wpisy na czarną listę i będzie po problemie.

@Lyme: Bardzo mi miło (
  • Odpowiedz
@JokerBonifacy: nawet na śmiesznym eurotipie 36% osób zagłosowało że obstawia dla emocji z gry więc już Twoja teoria legła w gruzach. A to co napisałeś o yieldzie to totalne g---o XD. Jeśli system ma dodatni yield przynosi zyski, pieniądz nie śmierdzi, jeżeli na tym systemie rzeczywiście na przestrzeni 500+ typów będzie on na poziomie 15% to znaczy że jest bardzo dobry, a tylko to się liczy. Nie wiem wg. Cb
  • Odpowiedz